17 Νοε 2012

Παφίλης: (Video) Να ανοίξει ο δρόμος να περάσει όλη η πορεία!


Παφίλης: (Video) Να ανοίξει ο δρόμος να περάσει όλη η πορεία!

Φώτο πορείας Πολυτεχνείου από τη Μαβίλη (Πηγη:Twitter)

Πριν λίγο στελέχη του ΚΚΕ ζήτησαν από άλλους διαδηλωτές να περιφρουρήσουν τα μπλοκ τους για την αποφυγή "προβοκάτσιας

Aπο τη σημερινη πορεια
Μετά τις αλεπάλληλες διαμαρτυρίες και την επιμονή του ΚΚΕ, ο δρόμος άνοιξε, για να συνεχίσει όλη η πορεία, δυναμικα με σλογκανς υπερ του Παλαιστινιακου λαου!

Πιτσιρίκια σε μπαλκόνι καθώς περνά η πορεία του ΚΚΕ, χειροκροτούν και φωνάζουν: "Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία και χειροκροτούνται από την πορεία!  

Στην πρεσβεία του Ισραήλ αυτή τη στιγμή (20.33) η πορεία του ΚΚΕ!....Eξω από το "σπίτι" των δολοφόνων των Παλαιστινίων.... Συνεχίζουν ακόμα να περνάνε τα μπλοκ του ΚΚΕ μπροστά από την ισραηλινή πρεσβεία. Τα σχέδια της συγκυβέρνησης να εμποδίσουν την πρόσβαση στην πρεσβεία των δολοφόνων-συμμάχων τους, έπεσαν στο κενό.


Σειρά από την αστυνομία ξαναπήρανε διάφοροι "καλοθελητές" στο διαδίκτυο, που διαδίδουν εδώ και 10 λεπτά οτι τάχα "το ΚΚΕ πέρασε, είδε την ισραηλινή πρεσβεία και έφυγε", ενώ ακόμα και αυτή τη στιγμή περνάνε ολόκληρα μπλοκ του ΚΚΕ μπροστά από την πρεσβεία...(902.gr)

Πανο εξω απο την Ισραηλινη πρεσβεια
Σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων δεν συμβαίνει τίποτα ...Στον Αντ1 ακούστηκε ότι είναι από τις μικρότερες πορείες στη ιστορία της επετείου, λες και ηταν στην ιδια πορεια με τον κοσμο!



Συνεχής και άμεση ενημέρωση στο 902.gr

(Τα παραπανω απο συνεχη ενημερωση μεσω του twitter!)


  Video απο τη πορεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ