Η πατρίδα, που των ανθρώπων αυτών είναι το πατρογονικό,
αυτοί, αγάπη μου, της Πατρίδας είναι εχθροί!
Ναζίμ Χικμέτ
Τελετή παραλαβής των ταυτοποιηθέντων λειψάνων 17 Ελλήνων στρατιωτικών, πεσόντων και αγνοουμένων στην Κύπρο κατά την τουρκική εισβολή στο νησί πραγματοποιήθηκε χτες στην αεροπορική βάση Δεκέλειας στο Τατόι και πλάι πλάι Καμμένος, Βούτσης, Κασιδιάρης
«Αποτελεί πρόκληση οι ιδεολογικοί απόγονοι του Μεταξά, οι υμνητές της Χούντας, που ευθύνεται για την τουρκική εισβολή και κατοχή στην Κύπρο, να παρευρίσκονται στη συγκεκριμένη εκδήλωση» .
Ποτέ δεν έκρυψαν τις ιδεολογικές σχέσεις με τη χούντα και τη συγγένεια με τα φυσικά πρόσωπα (Δες πώς έκλαψαν για παράδειγμα τον Παττακό). Είναι οι σημερινοί εκφραστές της χουντοφασιστικής ιδεολογίας και πρακτικών.
«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας – συνεχίζει η αναοκοίνωση του ΚΚΕ – έχει τεράστιες ευθύνες για την πρόσκληση που τους απηύθυνε και η οποία αποτελεί προσβολή στη μνήμη των νεκρών».
 Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε μια άλλη πρόσκληση και φωτογραφία με την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Αμυνας και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και της Χρυσής Αυγής σε Ρω και Καστελόριζο.
kasidiaris