13 Σεπ 2013

Πέραμα: Αποστομωτική λαϊκή απάντηση στη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ (ΦΩΤΟ - AUDIO)


Πέραμα: Αποστομωτική λαϊκή απάντηση στη δολοφονική επίθεση χρυσαυγιτών εναντίον μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ (ΦΩΤΟ - AUDIO)

Αποστομωτική απάντηση έδωσε ο λαός του Περάματος με μία μεγάλη, πραγματικά ογκώδη συγκέντρωση στην τραμπούκικη δολοφονική επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος των κομμουνιστών το βράδυ της Πέμπτης. Πλήθος εργαζομένων, ανέργων, νέων, λαϊκών ανθρώπων του μόχθου συμπαρατάχθηκαν με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ σε μία από τις μεγαλύτερες διαδηλώσεις των τελευταίων χρόνων στην εργατούπολη του Περάματος.
Η συγκέντρωση ξεκίνησε από την πλατεία Ηρώων όπου πραγματοποιήθηκε ομιλία από τονΒαγγέλη Μαρούπα, γραμματέα της Τομεακής Οργάνωσης Πειραιά της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ. Μεταξύ άλλων σημείωσε: «Το ΚΚΕ δεν δίστασε και δεν θα διστάσει να αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις στην πάλη για το δίκιο του λαού, οι φασίστες τι να πουν; (...) Τσάμπα έχασαν το μεροκάματο στα μαγαζιά της νύχτας. Ο λαός του Περάματος δεν φοβάται τους θρασύδειλους» και πρόσθεσε: «Το κίνημα έχει τη δύναμη, ώστε αυτοί να μην μπορούν να σταθούν πουθενά, να μην τους χωρά ο τόπος, έξω από τις εργατικές λαϊκές γειτονιές, έξω από τα σχολεία και τις σχολές (...) Το ΚΚΕ δεν τα "δίπλωσε" ποτέ, ούτε θα τα "διπλώσει" και τώρα. Θα συνεχίσουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει για την εργατική λαϊκή εξουσία» είπε ανάμεσα σε άλλα ο Β. Μαρούπας.
Σε δήλωσή του από το χώρο της συγκέντρωσης, ο Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Χιώνης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η σχεδιασμένη, ύπουλη, δολοφονική επίθεση από τους θρασύδειλους φασίστες της Χρυσής Αυγής σε μέλη του ΚΚΕ και στελέχη του Συνδικάτου Μετάλλου και Σωματείων της Ζώνης αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ένα πράγμα: Ότι είναι τσιράκια του συστήματος, ότι αυτό που έχουν στόχο είναι το εργατικό κίνημα, τους αγώνες του, υπερασπίζονται τη μεγαλοεργοδοσία και τα συμφέροντα του καπιταλιστικού συστήματος και γι' αυτό επιτίθενται στην πρωτοπορία της εργατικής τάξης και του εργατικού λαϊκού κινήματος, τους κομμουνιστές».
Τα συνθήματα καθ' όλη τη διάρκεια της πορείας στους δρόμους του Περάματος έπεφταν βροχή: «Εμπρός λαέ, μη σκύβεις το κεφάλι, με το ΚΚΕ, αντίσταση και πάλη», ενώ δυνατά ακουγόταν και το σύνθημα που έδειχνε την ουσία της πολιτικής της φασιστικής Χρυσής Αυγής: «Είστε τα σκυλιά των αφεντικών, έξω από το Πέραμα, την πόλη των εργατών».
Η δολοφονική επίθεση το βράδυ της Πέμπτης
Κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης το βράδυ της Πέμπτης, μια ομάδα 50 θρασύδειλων φασιστών χρυσαυγιτών επιτέθηκε με ρόπαλα, από τα οποία προεξείχαν πρόκες, σε 20 κομμουνιστές. Η επίθεση ήταν δολοφονική, χτυπούσαν στο ψαχνό, οδηγώντας 9 άτομα στο νοσοκομείο, ενώ παράλληλα προξένησαν ζημιές και στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε το συνεργείο.
Από το πρωί και καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, βρισκόταν σε εξέλιξη πανεξόρμηση σε ολόκληρο το Πέραμα, για να ενημερωθούν οι εργαζόμενοι και η νεολαία της πόλης για την επίθεση.
Ανακοίνωση για το θέμα εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.
Η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και η Νομαρχιακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ,καταγγέλλοντας τη δολοφονική και άνανδρη επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής, σημειώνουν: «Επιβεβαιώνεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία δολοφόνων που έχει αποστολή το χτύπημα του κινήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι με ιδιαίτερη λύσσα χτυπούσαν τα μέλη του ΚΚΕ που είναι στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος, όπως για παράδειγμα τον πρόεδρο του Συνδικάτου Μετάλλου Σωτήρη Πουλικόγιαννη.
Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι πρόκειται για τσιράκια της εργοδοσίας, ότι λειτουργούν για λογαριασμό των αφεντικών, ότι είναι φανατισμένοι απέναντι σε αγωνιστές του ταξικού κινήματος και κυρίως απέναντι στους κομμουνιστές.
Οι συγκεκριμένοι "παλικαράδες", όπως ο Πανταζής, επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, ο Καστρινός και άλλοι που αναγνωρίστηκαν, δεν έκαναν κανένα μεγάλο κατόρθωμα. Οι κομμουνιστές και ο λαός δεν τρομοκρατούνται. Δεν έχουμε τρομοκρατηθεί δεκαετίες ολόκληρες από πιο σκληρούς αντικομμουνιστές από αυτούς, δε θα μας τρομοκρατήσουν ένα τσούρμο θρασύδειλων.
Ο λαός σήμερα μπορεί και πρέπει να τους απομονώσει. Στην εργατούπολη του Περάματος, στις εργατογειτονιές του Πειραιά δεν έχει καμιά δουλειά το βρώμικο ποδάρι του φασισμού.
Έξω οι φασίστες από το Πέραμα, έξω οι φασίστες από τον Πειραιά».
Όλοι οι τραυματισμένοι βγήκαν από τα νοσοκομεία που είχαν μεταφερθεί, τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA, ο Βαγγέλης Μαρούπας, γραμματέας της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ. Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η επίθεση των χρυσαυγιτών είχε στόχο τους κομμουνιστές και τους συνδικαλιστές της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, γιατί η δράση τους είναι πρωτοπόρα και χαλάει τη σούπα των εργολάβων και των εφοπλιστών. (Ακούστε εδώ τη συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρούπα).
Καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης
Την καταδίκη τους στη δολοφονική επίθεση των χρυσαυγιτών σε βάρος μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ εκφράζουν με ανακοινώσεις τους: Η Ομοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ - «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ» - ΠΕΕΜΑΓΕΝ - ΠΕΠΡΝ - ΠΕΣ/ΝΑΤ, ηΟμοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Ελλάδας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος Ν. Αττικής, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήναςτο ΣΕΤΗΠ, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Λογιστών, η Ένωση Λογιστών Αθήνας, ο Σύλλογος Λογιστών Πειραιά.
Επίσης, ο Ορειβατικός και Φυσιολατρικός Όμιλος Νίκαιας, η Πανελλαδική Ένωση Ελαιουργοσαπουνοποιών - Πυρηνελαιουργείων - Σπορελαιουργείων- Καλλυντικών και Απορρυπαντικών, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραιά, το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου, το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου, το Σωματείο Εργαζομένων στο Χρηματοπιστωτικό Ζακύνθου, ο Σύνδεσμος Οικοδόμων Ζακύνθου, το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Ιδιωτικού Τομέα Ζακύνθου και η Ομάδα Γυναικών Ζακύνθου. Ακόμη, το Συνδικάτο Οικοδόμων Ρεθύμνου. Επίσης ο Σύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά, ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΠειραιάηΟμοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑη Επιτροπή Ανέργων Κορυδαλλού.
Έρευνες από την Αστυνομία
Στο πλαίσιο των ερευνών για τον εντοπισμό των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, η Αστυνομία έχει πραγματοποιήσει 24 προσαγωγές από την περιοχή του Περάματος.
1 / 13

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΦΟΛΙΑΣΤΕ ΤΑ !!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ-ΘΑΝΑΤΟΣ !!! ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ. ΦΟΛΙΑΣΤΕ ΤΑ !!!

ΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΦΟΛΕΣ ΚΑΙ ΦΩΛΙΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΑΣ, ΕΙΤΕ ΦΟΡΑΕΙ ΦΙΜΩΤΡΟ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΙ ΩΣ ΜΗ ΦΙΛΟΖΩΟΙ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ.   


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΡΑΤΣΑΣ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΤΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. ΚΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΕΣ. ΑΝΤΡΑΝΤΑΧΤΕΣ!   ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΕΡΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!! 

 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΚΥΛΙΑ.

ΕΧΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ. 
ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ.

ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ,
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΡΑΤΣΑΣ. 

Γι' αυτό επιμένουμε:
ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!!! ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠ' ΤΑ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ. Η δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής σε βάρος στελεχών του Κόμματος και της ΚΝΕ (ΦΩΤΟ - AUDIO) και η Ανακοίνωση του ΚΚΕ

Η δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής σε βάρος στελεχών του Κόμματος και της ΚΝΕ (ΦΩΤΟ - AUDIO) και η Ανακοίνωση του ΚΚΕ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΗΣ ΚΝΕ

Ο Πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά
Σωτ. Πουλικόγιαννης μετά την επίθεση


Πέραμα: Δολοφονική επίθεση Χρυσαυγιτών εναντίον μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ (ΦΩΤΟ - AUDIO)

Συγκέντρωση απάντηση στην πλ. Ηρώων στο Πέραμα στις 18:00

Πανεξόρμηση σε όλο το Πέραμα είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα από τις οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σαν μία πρώτη απάντηση στη δολοφονική και άνανδρη επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής σε βάρος μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και καλούν στη συγκέντρωση που διοργανώνουν στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα.
Η Τομεακή Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και η Νομαρχιακή Οργάνωση Πειραιά της ΚΝΕ καταγγέλλουν τη δολοφονική και άνανδρη επίθεση των φασιστών της Χρυσής Αυγής σε συνεργεία του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, που προπαγάνδιζαν το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - Οδηγητή.

Όπως καταγγέλλουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ:
«Κατά τη διάρκεια αφισοκόλλησης, μια ομάδα 50 θρασύδειλων φασιστών χρυσαυγιτών επιτέθηκε με ρόπαλα, από τα οποία προεξείχαν πρόκες, σε 20 κομμουνιστές. Η επίθεση ήταν δολοφονική, χτυπούσαν στο ψαχνό οδηγώντας 9 άτομα στο νοσοκομείο.
Επιβεβαιώνεται ότι η Χρυσή Αυγή είναι συμμορία δολοφόνων που έχει αποστολή το χτύπημα του κινήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι με ιδιαίτερη λύσσα χτυπούσαν τα μέλη του ΚΚΕ που είναι στελέχη του συνδικαλιστικού κινήματος, όπως για παράδειγμα τον πρόεδρο του συνδικάτου μετάλλου Σωτήρη Πουλικόγιαννη.
Εξορμήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη απο το πρωί
για την καταγγελία της δολοφονικής επίθεσης

Είναι μια ακόμη απόδειξη ότι πρόκειται για τσιράκια της εργοδοσίας, ότι λειτουργούν για λογαριασμό των αφεντικών, ότι είναι φανατισμένοι απέναντι σε αγωνιστές του ταξικού κινήματος και κυρίως απέναντι στους κομμουνιστές.

Οι συγκεκριμένοι "παλικαράδες", όπως ο Πανταζής, επικεφαλής της Χρυσής Αυγής στο Πέραμα, ο Καστρινός και άλλοι που αναγνωρίστηκαν, δεν έκαναν κανένα μεγάλο κατόρθωμα. Οι κομμουνιστές και ο λαός δεν τρομοκρατούνται. Δεν έχουμε τρομοκρατηθεί δεκαετίες ολόκληρες από πιο σκληρούς αντικομμουνιστές από αυτούς, δε θα μας τρομοκρατήσουν ένα τσούρμο θρασύδειλων.
Ο λαός σήμερα μπορεί και πρέπει να τους απομονώσει. Στην εργατούπολη του Περάματος, στις εργατογειτονιές του Πειραιά δεν έχει καμιά δουλειά το βρώμικο ποδάρι του φασισμού.
Έξω οι φασίστες από το Πέραμα, έξω οι φασίστες από τον Πειραιά.
Όλοι σήμερα στη συγκέντρωση - απάντηση που οργανώνουν το ΚΚΕ και η ΚΝΕ, στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα, στις 6 το απόγευμα».
Όλοι οι τραυματισμένοι βγήκαν απο τα νοσοκομεία που είχαν μεταφερθεί, τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ALPHA, ο Βαγγέλης Μαρούπας, γραμματέας της Κ.Ο. Πειραιά του ΚΚΕ. Σημείωσε μεταξύ άλλων ότι η επίθεση των Χρυσαυγιτών είχε στόχο τους Κομμουνιστές και τους συνδικαλιστές της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης, γιατί η δράση τους είναι πρωτοπόρα και χαλάει την σούπα των εργολάβων και των εφοπλιστών.

Ακούστε εδώ την συνέντευξη του Βαγγέλη Μαρούπα


Καταδίκη της δολοφονικής επίθεσης
Την καταδίκη τους στη δολοφονική επίθεση των Χρυσαυγιτών σε βάρος μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, εκφράζουν με ανακοινώσεις τους: ΗΟμοσπονδία Οικοδόμων Ελλάδας, τα ναυτεργατικά σωματεία ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ –ΠΕΕΜΑΓΕΝ – ΠΕΠΡΝ - ΠΕΣ/ΝΑΤ, η Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ελλάδας, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Κλωστοϋφαντουργίας – Ιματισμού – Δέρματος Ν. Αττικής, το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, οΟρειβατικός και Φυσιολατρικός Όμιλος Νίκαιας, η Πανελλαδική Ένωση Ελαιουργοσαπουνοποιών - Πυρηνελαιουργείων- Σπορελαιουργείων- Καλλυντικών και Απορρυπαντικών, τοΕργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πειραία, το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία Πειραιά. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου, τοΣωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου, το Σωματείο Εργαζόμενων στο Χρηματοπιστωτικό Ζακύνθου, ο Σύνδεσμος Οικοδόμων Ζακύνθου και η Ομάδα Γυναικών Ζακύνθου. Επίσης οΣύνδεσμος Υπαλλήλων Εμπορικών καταστημάτων και Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Πειραιά και ο Σύνδεσμος Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Πειραιά.

Δημοσίευση: Παρ, 13/09/2013 - 12:32
Τελευταία Ενημέρωση: Παρ, 13/09/2013 - 14:10

902H ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής σε βάρος στελεχών του κόμματος και της ΚΝΕ

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχετικά με τηδολοφονική επίθεση από μέλη της Χρυσής Αυγής σε βάρος στελεχών του ΚΚΕ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το ΚΚΕ καταγγέλλει την ύπουλη και δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής χτες το βράδυ στο Πέραμα, σε βάρος μελών και στελεχών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που έκαναν αφισοκόλληση προπαγανδίζοντας το 39ο Φεστιβάλ ΚΝΕ - "Οδηγητή". Από τη δολοφονική επίθεση υπήρξαν εννιά τραυματίες στελέχη του ΚΚΕ, που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Μεταξύ αυτών, ο πρόεδρος του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, Σωτήρης Πουλικόγιαννης και άλλα μέλη της διοίκησης.
Ο τρόπος που έδρασαν και τα εργαλεία της επίθεσης -με αυτοκίνητα και μηχανάκια βγήκαν από τα γύρω στενά και ύπουλα επιτέθηκαν στα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με σιδερολοστούς και κοντάρια, στην άκρη των οποίων είχαν προσαρμόσει αιχμηρά αντικείμενα- αποδεικνύουν το δολοφονικό χαρακτήρα της επίθεσης.
Ανάμεσα στους χρυσαυγίτες, ορισμένοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, άλλοι με κράνη και άλλοι με μπλούζες, ήταν οι επικεφαλής τους, γνωστοί φασίστες και τραμπούκοι του Περάματος, Πανταζής και Καστρινός.
Η χτεσινή δολοφονική επίθεση επιβεβαιώνει το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής που στόχο έχει μόνιμα το ΚΚΕ, γιατί παλεύει για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος, που γεννά και θρέφει το φασισμό και το ναζισμό. 

Η επίθεση στα μέλη του ΚΚΕ που ανάμεσα τους ήταν και στελέχη του Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά, των σωματείων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης που η δράση τους αποτελεί καρφί στο μάτι της εργοδοσίας, επιβεβαιώνουν το ρόλο τους ως τσιράκια του συστήματος.
Οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, τα φτωχά λαϊκά στρώματα αποφασιστικά να καταδικάσουν και να απομονώσουν τα φασιστοειδή της Χρυσής Αυγής και την τραμπούκικη δράση τους. Με συμπόρευση με το ΚΚΕ, ενίσχυση της Λαϊκής Συμμαχίας στους χώρους δουλειάς και συνοικίες.
Δίνοντας άμεση απάντηση, η Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ και η ΚΝΕ καλούν σήμερα σε συγκέντρωση, στις 6 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων στο Πέραμα».


πηγη

Μποτίλια Στον Άνεμο

Το κεφάλαιο και οι νομοτέλειές του

Σήμερα το πρωί, 6/4/2020, ο κ. Ν. Χατζηνικολάου αθώωσε, από το ραδιόφωνο του, Real FM 97.8, πλήρως τον κ. Θεόδωρο Φέσσα(*), Πρόεδρο...

TOP READ