22 Αυγ 2014

Ο «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ» ΣΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!

 Ο «ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ» ΣΑΣ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΡΥΦΩΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!




Παρακαλώ όσους λυπούνται για κάθε θάνατο, και λυπούνται για τον θάνατο των κακοποιών Νεοναζί , να μη λυπούνται εξίσου για τον θάνατο του εκτελεσμένου ΕΛΑΣίτη παππού μου.....Τον προσβάλλουν!

Όσοι λυπούνται για κάθε θάνατο παρακαλώ να λυπούνται μόνο για τον ταγματασφαλίτη φασίστα Πλυτζανόπουλο και την συμμορία του, όχι για τον θάνατο του Κοκκινιώτη Αποστόλη Χατζηβασιλείου, που οι συνεργάτες των ΝΑΖΙ του ξέσκισαν το μάγουλο με την ξιφολόγχη, του έβγαλαν το μάτι και τον εκτέλεσαν....Τον προσβάλλουν!

Όσοι λυπούνται για κάθε θάνατο παρακαλώ να λυπούνται μόνο για τον θάνατο των φασιστών βασανιστών της Μακρονήσου, όχι για τους «τρελούς» της, ούτε για τους βασανισμένους, ούτε για τον Τατάκη... Τους προσβάλλουν!

Όσοι λυπούνται για κάθε θάνατο παρακαλώ να λυπούνται μόνο, για τον θάνατο των φασιστών βασανιστών της Χούντας, όχι για τους δολοφονημένους, για τους παλουκωμένους, τους βιασμένους αγωνιστές, και αγωνίστριες... Τους προσβάλλουν!

Όσοι λυπούνται για κάθε θάνατο παρακαλώ να λυπούνται μόνο για τον θάνατο του ΝΑΖΙ χασάπη Αριέλ Σαρόν, να μη λυπούνται για τα δολοφονημένα παιδιά της Παλαιστίνης.... Τα προσβάλλουν!

Παρακαλώ δε να μην μου ξανά κουνήσετε το δάχτυλο, επειδή δεν νιώθω τίποτα για τον θάνατο των εμπόρων ναρκωτικών, μπράβων, νταβατζήδων, λαθρεμπόρων Νεοναζί... Θα σας προσβάλλω!

Ο «ανθρωπισμός» σας εξαντλείται εκεί που κορυφώνεται η αντικκεδίλα σας και ο αντικομμουνισμός σας!

Πολλούς από σας, σας έχω δει να εύχεστε να ψοφήσει ο Σαμαράς...Στη μεριά που επέλεξα εγώ ξέρουμε καλά πως «μ' ευχές και παρακάλια δεν ψοφάνε τα τσακάλια»......

Απομένει να το καταλάβετε κι εσείς! Ως τότε όμως.... ΣΕΒΑΣΜΟΣ!


Ιδου η ΕΕ χαρητε την-Ευθανασία στους φτωχούς προτείνει η υπουργός Υγείας στη Λιθουανία



Ευθανασία στους φτωχούς προτείνει η υπουργός Υγείας στη Λιθουανία

Ευθανασία στους φτωχούς προτείνει η υπουργός Υγείας στη Λιθουανία

«Η ευθανασία θα μπορούσε να αποτελεί μία χρήσιμη εναλλακτική για όσους δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και πάσχουν από βαριές ασθένειες» δήλωσε η νέα υπουργός Υγείας της Λιθουανίας, Rimantė Šalaševičiūtė, αφήνοντας άπαντες άναυδους.
Μάλιστα, προχώρησε ακόμα περισσότερο, θυμίζοντας τον Μέγκελε και τη θεωρία του ευγονισμού, αναφερόμενη και στο ζήτημα της ευθανασίας σε μικρά παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα.
Η επιτομή της κυνικότητας – αν και η λέξη κυνικότητα είναι πολύ λίγη – προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στους δημοσιογράφους τοπικών Μέσων που παραβρίσκονταν στη συνέντευξη Τύπου, όπως αναφέρει το bioedge.org.
Μετά το σάλο, η ίδια έσπευσε να διευκρινίσει ότι αναφέρεται σε ασθενείς που «δεν θέλουν να ταλαιπωρούν τους συγγενείς τους και να υποφέρουν τόσο αυτοί όσο και οι ίδιοι».
Η Λιθουανή υπουργός Υγείας, η οποία ορκίστηκε μόλις πριν από ένα μήνα, άνοιξε απευθείας μετά την τοποθέτησή της στον υπουργικό θώκο το ζήτημα της νομιμοποίησης της ευθανασίας.
Στην πρόθεσή της αυτή για τη νομιμοποίηση της ευθανασίας, η Λιθουανή αναμένεται να συναντήσει σφοδρές αντιδράσεις τόσο από τον ιατρικό κόσμο της χώρας, όσο και από την καθολική εκκλησία.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ Τραγική η κατάσταση στις ανατολικές περιοχές

ΟΥΚΡΑΝΙΑ
Τραγική η κατάσταση στις ανατολικές περιοχές



Η ζωή στα καταφύγια του Ντονέτσκ
ΝΤΟΝΕΤΣΚ.--
Τραγική είναι η κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ από το συνεχές σφυροκόπημα από τις δυνάμεις της κυβέρνησης των εθνικιστών και φασιστών του Κιέβου, ενώ την ίδια ώρα συνεχίζεται η κωλυσιεργία στο να περάσει το κονβόι των φορτηγών από τη Ρωσία με ανθρωπιστική βοήθεια. Αν και τυπικά έχει δοθεί άδεια, τα φορτηγά έως χτες ήταν στον τελωνειακό έλεγχο, κάτι που έκανε τους αξιωματούχους του Διεθνούς Ερυθρού Σταυρού να εκφράσουν τη δυσφορία τους. Πάντως, με τις συνεχείς μάχες είναι αμφίβολο αν θα μπορέσει να φτάσει η ανθρωπιστική βοήθεια στους τελικούς αποδέκτες. Γι' αυτό και οι αρμόδιοι του ΟΗΕ ζήτησαν να υπάρξει τουλάχιστον μια προσωρινή εκεχειρία για να παραδοθεί η βοήθεια. Ωστόσο, με βάση τους υπολογισμούς της Υπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (UNHCR), που προφανώς δεν καταγράφουν όλη την εικόνα, τουλάχιστον 415.800 άνθρωποι έχουν εγκαταλείψει τις εστίες τους στην Ανατολική Ουκρανία, από το Μάρτη που ξεκίνησε η λεγόμενη αντιτρομοκρατική επιχείρηση της πραξικοπηματικής κυβέρνησης. Λέγεται ότι 197.400 άνθρωποι έχουν καταφύγει στη Ρωσία (78.000 εκ των οποίων έχουν ζητήσει να τους χορηγηθεί το καθεστώς του πρόσφυγα). Η ρωσική κυβέρνηση πάντως ανεβάζει τον αριθμό αυτό στις 773.000. Επίσης ο ΟΗΕ κάνει λόγο και για 190.000 εσωτερικά εκτοπισμένους, 14.600 που έφυγαν για την Πολωνία και 13.883 για τη Λευκορωσία.
Αξια προσοχής είναι και η δήλωση του Προέδρου της Ουκρανίας, Πέτρο Ποροσένκο, ότι «η κατάσταση που έχει παρατηρηθεί στις ανατολικές περιοχές σήμερα δεν μπορεί να επιλυθεί μόνο με τις στρατιωτικές μεθόδους». Αυτό δήλωσε σε συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ΟΗΕ Τζέφρι Φέλτμαν, χτες, στο Κίεβο. Επίσης στην ουκρανική πρωτεύουσα μεταβαίνει αύριο Σάββατο η Γερμανίδα καγκελάριος, Α. Μέρκελ, ενώ στις 29 του μήνα θα γίνει η συνάντηση Ρωσίας, Ουκρανίας, ΕΕ στο Μινσκ, κάτι που δείχνει ότι παράλληλα με την κλιμάκωση των στρατιωτικών επιχειρήσεων εντείνεται και το ενδοϊμπεριαλιστικό παζάρι.
Στην εσωτερική πολιτική σκηνή, ο Ποροσένκο εξετάζει το ενδεχόμενο να διαλύσει το Κοινοβούλιο ακόμα και στις 24 του μήνα και να προχωρήσει σε βουλευτικές εκλογές, σε μια κίνηση για να ξεπεραστούν δυσλειτουργίες στην αστική διαχείριση.

ΙΣΡΑΗΛ Συνεχίζεται το μακελειό

ΙΣΡΑΗΛ
Συνεχίζεται το μακελειό



Ξανά τα παιδιά, θύματα των ισραηλινών πυραύλων
ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ - ΤΕΛ ΑΒΙΒ.--
Τα λεγόμενα στοχευμένα χτυπήματα (στην πραγματικότητα η συνέχιση της σφαγής του λαού) είναι το προκάλυμμα της νέας φάσης των ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών στη μαρτυρική Γάζα. Χτες, με πυραυλικές επιθέσεις δολοφονήθηκαν δύο ανώτερα στελέχη της οργάνωσης στη νότια Λωρίδα της Γάζας, ο Μοχάμεντ Αμπού Σαμάλα, ο Ράεντ Αταρ και το χαμηλόβαθμο στέλεχος, Μοχάμεντ Μπαρχούμ. Το βράδυ της Τετάρτης, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, είχε χαρακτηρίσει τα ηγετικά στελέχη της «Χαμάς» «νόμιμους στόχους».
Οι τρεις που θεωρούνται διοικητές των «Ταξιαρχικών Εζεντίν αλ Κάσαμ» σκοτώθηκαν περίπου ένα 24ωρο μετά την αποτυχημένη απόπειρα του ισραηλινού στρατού και των μυστικών υπηρεσιών της Μοσάντ να δολοφονήσουν τον στρατιωτικό διοικητή της «Χαμάς», Μοχάμεντ Ντέιφ, αντίθετα δολοφόνησαν τη γυναίκα του Ουιντάντ 27 χρόνων και τα παιδιά του Σάρα 3 χρόνων και τον 7 μηνών Αλι.
Στην ίδια επιδρομή, εναντίον των «Ταξιαρχιών Εζεντίν αλ-Κάσαμ» σκοτώθηκαν επίσης τουλάχιστον τέσσερις Παλαιστίνιοι στη Ράφα, την πόλη που συνορεύει με την Αίγυπτο και η οποία είναι μια από τις πλέον πληγείσες από τον πόλεμο περιοχές.
Πύραυλοι και σε νεκροταφείο!
Παράλληλα, στην πόλη της Γάζας ακόμη τέσσερις Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν στη διάρκεια επιδρομής σε ...νεκροταφείο, όπου οι τέσσερις άνδρες έθαβαν συγγενείς τους που είχαν σκοτωθεί το πρωί! Τα νέα αυτά θύματα αυξάνουν σε τουλάχιστον 19 τον αριθμό των Παλαιστινίων που έχασαν τη ζωή τους χτες, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων παιδιών.
Ας σημειωθεί ότι πάνω από το ένα τέταρτο των 2.069 νεκρών στη Λωρίδα της Γάζας από τις 8 Ιούλη είναι παιδιά και έφηβοι.
Χτες, επίσης, το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ εξέδωσε ομόφωνη ανακοίνωση, καλώντας άμεσα τους Ισραηλινούς και τους Παλαιστινίους να επαναλάβουν τις συνομιλίες, εκφράζοντας «βαθιά ανησυχία» για την επανέναρξη των «εχθροπραξιών».
Ο Παλαιστίνιος Πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς που ολοκλήρωσε χτες επίσκεψη στην Ντόχα, συναντώντας τον εμίρη του Κατάρ σεΐχη Τάμιμ Μπιν Χαμάντ Αλ Τάνι και τον εξόριστο ηγέτη της «Χαμάς» Χάλεντ Μεσάαλ δίχως να γίνουν γνωστά άμεσα αποτελέσματα, αναμένεται (εκτός απροόπτου) να μεταβεί σήμερα στο Κάιρο, στο πλαίσιο διήμερης επίσημης επίσκεψης στο πλαίσιο της οποίας θα συναντηθεί με τον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αμπντέλ Φατέχ Σίσι.
Στο μεταξύ, πληροφορίες ειδησεογραφικών πρακτορείων εμφανίζουν έναν αξιωματούχο της «Χαμάς» να παραδέχεται σε βιντεοσκοπημένη ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη ότι η οργάνωση απήγαγε τους τρεις εφήβους στις 12 Ιούνη κοντά στη Χεβρώνα της Δυτικής Οχθης. Η «ομολογία» φέρεται πως έγινε προχτές σε συνέδριο της Διεθνούς Ενωσης Μουσουλμάνων Λογίων από τον Σάλεχ αλ-Αρούρι από τη Δυτική Οχθη που ζει εξόριστος στην Τουρκία. Ο Αρούρι φάνηκε να επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Ισραήλ ότι η «Χαμάς» ήταν πίσω από την απαγωγή των εφήβων φερόμενος να δηλώνει: «Υπήρχαν πολλές εικασίες για την επιχείρηση αυτή, κάποιοι είπαν ότι ήταν συνωμοσία... Η λαϊκή βούληση ασκείται στην κατεχόμενη γη μας και κορυφώθηκε με την ηρωική πράξη των Ταξιαρχιών αλ-Κάσαμ να φυλακίσουν τους τρεις έποικους στη Χεβρώνα».
Πάντως, η «Χαμάς» επίσημα δεν έχει επιβεβαιώσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη. Ομως η ένοπλη πτέρυγα της «Χαμάς» ανακοίνωσε χτες ότι εκτέλεσε τρεις Παλαιστίνιους με την κατηγορία ότι συνεργάστηκαν με το Ισραήλ κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.

TOP READ