Δολοφονική επίθεση εξαπέλυσαν μέλη της ναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής κατά 2 μεταναστών εργατών γης το απόγευμα του Σαββάτου, στην Γκορυτσά Ασπροπύργου.
Ομάδα πέντε ατόμων επιτέθηκε με σιδηρογροθιές κατά δύο μεταναστών εργατών, την ώρα που βρίσκονταν σε θερμοκήπια και δούλευαν. Σύμφωνα με καταγγελίες τα τρία μέλη της εγκληματικής οργάνωσης κύκλωσαν τον έναν μετανάστη και τον χτυπούσαν στο πρόσωπο ενώ οι άλλοι δύο χτύπησαν τον δεύτερο μετανάστη, φωνάζοντας και βρίζοντας.
xtipimenos metanastis 1
«Πενταμελής ομάδα των φασιστών επιτέθηκε με σιδηρογροθιές κατά δύο μεταναστών εργατών την ωρα που βρίσκονταν σε θερμοκήπια και δούλευαν. Οι τρεις κύκλωσαν τον Ασφάκ Μαχμούντ και άρχισαν να του καταφέρνουν δολοφονικά χτυπήματα στο πρόσωπο ενώ οι άλλοι δύο πλησίασαν τον Βακάς Χουσείν».xtipimenos metanastis 2
Σύμφωνα με την ΚΕΕΡΦΑ, «οι δράστες είναι γνωστοί στα θύματα» και «την ώρα της επίθεσης όπως και στις προηγούμενες ρατσιστικές επιθέσεις έβριζαν φωνάζοντας “Βρώμικοι Πακιστανοί. Που θα τρέξετε για να φύγετε τώρα;”».
xtipimenos metanastis3
Φωτογραφίες από την ιστοσελίδα της ΚΕΕΡΦΑ
Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονική επίθεση της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο