Σχολιάζει ο Κόκκινος Ρύπος //
Το ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο Παππά και ουσιαστικά έριξε στο καναβάτσο το  επικοινωνιακό σίριαλ του ΣΥΡΙΖΑ που είχε οσμή αντικαπιταλισμού με intellectuel υφή. Είναι φανερό ότι και η συγκεκριμένη απόφαση ήρθε εν μέσω σφοδρής ενδοαστικής διαμάχης  με τους ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ να στηρίζουν την υπάρχουσα κατάσταση και τον ΣΥΡΙΖΑ τους νέους διαπλεκόμενους.
Ποιοι όμως είναι οι σίγουροι ηττημένοι σε αυτή τη διαμάχη; Φυσικά όλοι εμείς που θέλουν να μας κάνουν να θεωρήσουμε αυτονόητο ότι θα ελέγχουν την ενημέρωση όπως καταπιέζουν τη ζωή μας. Ότι η εξέλιξη της κοινωνίας σταμάτησε στο ιμπεριαλιστικό στάδιο ανάπτυξης τους καπιταλισμού, ότι θα ζούμε μια ζωή  με μισθό 360 Ευρώ, ενταγμένοι στο κοινωνικό τιμολόγιο των καπιταλιστών και του κράτους τους. Το θέμα είναι να μην τους κάνουμε αυτή τη χάρη! Δηλαδή να πάρουμε τα κανάλια της ενημέρωσης στα δικά μας χέρια και να διεκδικήσουμε την ενημέρωση που μας αφορά ουσιαστικά και ταξικά. Μέχρι να αλλάξει χέρια η εξουσία οφείλουμε να προσπαθούμε συνεχώς να ανεβαίνει η διάδοση των λαϊκών συμφερόντων και της λαϊκής πάλης!
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕ ΘΑ ΡΘΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΝΕΤΟ ΣΚΕΤΟ
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ….
Υ.Γ. Ο Άδωνις δεν είναι ούτε βλάκας ούτε γραφικός. Είναι ο υπάλληλος του συστήματος, που αφού μας έκανε να συνηθίσουμε τους φωνακλάδες φασίστες από το μετερίζι του ΛΑΟΣ, τώρα είναι στο γκανιάν άλογο της αστικής τάξης (ΝΔ) δείχνοντας στο λαό το αποκρουστικό πρόσωπο ενός συστήματος που είναι σε κρίση και αδιέξοδα….