6 Μαΐ 2012

Να καταλάβει ο λαός ότι μπορεί να νικήσει


Να καταλάβει ο λαός ότι μπορεί να νικήσει
Σε εργαζόμενους του ξενοδοχείου «Μετροπόλιταν» μίλησε χτες η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Από τη συγκέντρωση των εργαζόμενων στο ξενοδοχείο
Με εργαζόμενους και συνδικαλιστές στο ξενοδοχείο «ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ», όπου περιόδευσε χτες το μεσημέρι, μίλησε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕΑλέκα Παπαρήγα.Ανάμεσα σε άλλα είπε: «Η επιλογή να επισκεφτούμε το ξενοδοχείο είναι γιατί θέλουμε μπροστά στους εργαζόμενους να δώσουμε μια αποστομωτική απάντηση σ' αυτούς που λένε ότι το ΚΚΕ, όταν υπερασπίζεται τα συμφέροντα των εργαζομένων στα ξενοδοχεία, σε όλους τους τομείς δουλειάς, ότι πλήττει τον τουρισμό. 'Η όταν υπερασπίζεται τα συμφέροντα των ναυτεργατών χτυπάει τον τουρισμό». «Εμείς παλεύουμε για τα συμφέροντα των εργαζομένων», συνέχισε, «δεν χτυπάμε κανέναν κλάδο, το ίδιο φυσικά ισχύει και για τον τουρισμό».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πρόταση του ΚΚΕ για τον τουρισμό, ως σημαντικό κλάδο της οικονομίας, αλλά και από τη σκοπιά του δικαιώματος των εργαζομένων και των οικογενειών για αναψυχή. Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν μπορείς να μιλήσεις για έναν τομέα της οικονομίας και να αφήσεις απ' έξω τους πρωταγωνιστές, τους εργαζόμενους». Τέλος, κάλεσε τους εργαζόμενους να στηρίξουν το ΚΚΕ, σημειώνοντας πως: «Εμείς θα βοηθήσουμε το λαό να καταλάβει ότι μπορεί να νικήσει. Αυτός είναι ο ρόλος μας». «Μέτρο της νίκης για εμάς, είναι να νικήσει ο λαός», κατέληξε μεταξύ άλλων, σημειώνοντας ότι αυτή είναι η διαφορά του ΚΚΕ από τα άλλα κόμματα, που μπορεί να έχουν νικήσει στις εκλογές, αλλά ο λαός θα έχει χάσει.

Πως συνελήφθησαν παιδιά μέσα σε κινηματογράφους για τον Joker με Μεταξικό νόμο;!

         21-10-2019 Επειδή κάποιοι γελοίοι θέλουν να απλοποιήσουν πολύ το θέμα της σύλληψης παιδιών μέσα σε αίθουσες κινηματογράφων, ...

TOP READ