Μπογδανειάδας συνέχεια με νέο επεισόδια από τον απτόητο βουλευτή της ΝΔ, γνωστό για τα φασιστικά και ρατσιστικά εμέσματα. Φαίνεται ότι λειτουργεί πλέον ως χρήσιμος ηλίθιος (πολιτικός όρος) για την εξοικείωσή μας με νέες πρακτικές λογοκρισίας. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν είναι ένας γραφικός βουλευτής, δεν είναι ένας ιδιόρρυθμος βουλευτής ή ό,τι άλλο του αποδίδεται στα social media. Έχει την κάλυψη του κυβερνώντος κόμματος και μοιράζει μηνύσεις, απαιτεί την απόλυση δημοσιογράφων που εκφέρουν αντιφασιστικό λόγο, πηγαίνει σε συγκεντρώσεις με τους νεοναζί. Η κυβέρνηση και το κόμμα της ΝΔ τον καλύπτουν.
Χτες Παρασκευή ο ακροδεξιός βουλευτής της Ν.Δ. ανακοίνωσε ότι η αστυνομία συνέλαβε χρήστη του Twitter, τον οποίο ο ίδιος ο Κ. Μπογδάνος αποκαλεί «ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα», έπειτα από μήνυση που του έκανε για ένα tweet, το οποίο χαρακτήρισε απειλητικό.
Αξιοπρόσεκτη η… σπουδή της ΕΛ.ΑΣ. να ενεργήσει τόσο άμεσα κατά παραγγελία του βουλευτή, ενώ και η δικάσιμος ορίστηκε με διαδικασίες εξπρές.
Βέβαια, η μάχη με τους Μπογδάνους και τους κάθε μορφής εκφραστές της συντήρησης και των αντιλαϊκών πολιτικών δε γίνεται με λεκτικούς τσαμπουκάδες αλλά με όρους μαζικού κινήματος.