4 Ιουν 2017

Σπερνουν ανεμους οι λεφταδες και θεριζουν θυελλες οι λαοι


Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στο Λονδίνο χθες το βράδυ είναι οι θύελλες από τους ανέμους που σπέρνουν οι «μεγαλοκαρχαρίες» σ’ ολόκληρο τον κόσμο! Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα έχει όνομα και δεν χρειάζεται αναμονή για το ποια οργάνωση θα αναλάβει την ευθύνη του χτυπήματος, ώστε να δούμε ποιος κρύβεται πίσω από την νέα τρομοκρατική ενέργεια. Το νέο τρομοκρατικό χτύπημα με τους έξι νεκρούς στο Λονδίνο αυτή τη φορά έχει τη σφραγίδα των μυστικών υπηρεσιών είτε άμεσα, είτε έμμεσα! Αυτές οι τρομοκρατικές επιθέσεις που προετοιμάζουν το έδαφος για νέες στρατιωτικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή προκειμένου να ελεγχθούν οι ενεργειακές πηγές και δρόμοι, διαπράττονται από ανθρώπους και οργανώσεις που δημιουργήθηκαν, εκπαιδεύτηκαν και οπλίστηκαν από τις μυστικές υπηρεσίες του «ελεύθερου» δυτικού κόσμου προκειμένου να αναχαιτιστεί η ριζοσπαστικοποίηση των λαών της Μέσης Ανατολής, προκειμένου να αναχαιτιστεί ο κομμουνιστικός κίνδυνος!
Τα «ελεύθερα» καπιταλιστικά κράτη βύθισαν την Μέση Ανατολή στον ισλαμιστικό σκοταδισμό προκειμένου να αποτρέψουν τον κομμουνιστικό κίνδυνο και τώρα αυτοί οι ίδιοι που δημιούργησαν τους τρομοκράτες και τους χρησιμοποιούν ακόμα, κάνουν πως αποστρέφονται, καταδικάζουν και πολεμούν την τρομοκρατία. Οι παγκόσμιοι τρομοκράτες, οι καπιταλιστές παριστάνουν τους πολέμιους της τρομοκρατίας, του δικού τους δηλαδή προϊόντος!
Οι καπιταλιστές σπέρνουν ανέμους για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους, αλλά οι θύελλες που δημιουργούνται από αυτούς τους ανέμους πληρώνονται από τους λαούς γιατί σ’ εκείνων το κεφάλι πέφτουν σαν ακρίδες! Οι έξι ακόμα νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο προστίθενται στον μακρύ κατάλογο των τρομοκρατικών ενεργειών που οργάνωσαν και διέπραξαν είτε αμέσως είτε εμμέσως τα καπιταλιστικά κράτη. Διέξοδος για το τέλος της τρομοκρατίας είναι η πάλη των λαών όχι στο πλευρό του ενός τρομοκράτη εναντίον του άλλου τρομοκράτη, αλλά η πάλη των λαών εναντίον όλων των τρομοκρατών και ο αγώνας για μια κοινωνία όπου άνθρωπος δεν θα εκμεταλλεύεται άνθρωπο και όπου η τρομοκρατία δεν θα έχει καμία θέση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ