7 Φεβ 2012

Πόλεμος στην αστική τάξη


Πόλεμος στην αστική τάξη
Aναδημοσιευση απο Faros

Κανένα δήθεν «δραματικό θρίλερ, μεταξύ της λεγόμενης τρόϊκας και της ελληνικής κυβέρνησης», δεν υπήρξε, δεν υπάρχει και ούτε πρόκειται να υπάρξει, κι ας διατείνονται για το αντίθετο τα ξεπουλημένα κανάλια της αστικής τάξης και της πλουτοκρατίας.
Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι πως θα κοροϊδέψουν τον κόσμο, πως θα «πλασάρουν» πιο εύκολα και ανώδυνα την απόλυτη βαρβαρότητα που έχουν ήδη προαποφασίσει, ακόμα από την εποχή του Μάαστριχτ.
 
«Δεν υπάρχει άλλη πρόταση», διαλαλούν κάθε μέρα όπου σταθούν κι όπου βρεθούν, ο ένας μετά τον άλλον, οι πολιτικοί, οι διάφοροι «καθηγητάδες» – αναλυτές, οι δημοσιογραφίσκοι της αστικής τάξης.
Αυτό κι αν είναι χτύπημα κάτω απ΄ τη μέση !Προσπαθούν να χτυπήσουν την ελπίδα των ανθρώπων, που στο κάτω κάτω της γραφής από τα χέρια τους βγαίνει χρυσάφι και έχουν κάθε δικαίωμα να θεωρούν ότι στον 21ο αιώνα δεν μπορεί να είναι καταδικασμένοι και να ζήσουν στα τάρταρα.
Προχθές, σε ένα κανάλι, μια εργαζόμενη δήλωνε: «Σε λίγο θα πληρώνουμε για να δουλεύουμε» !!!
 
Μαζί με τα ψέματα τέλειωσαν και τα κλάματα.
Ο γνωστός … στρατός της αστικής τάξης (δημοσιογράφοι και αναλυτές) βγαίνουν ομαδικά πλέον να διαλαλούν:
«Δύσκολα τα μέτρα, ναι, αλλά είναι μονόδρομος» !
Κρύβουν την αλήθεια από τον κόσμο, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι το ποτάμι της λαϊκής οργής δεν γυρίζει πίσω. Θα τους σαρώσει όλους.
Άκουσα έκπληκτος χθες μια «έξυπνη» ρεπόρτερ – παπαγαλίνα του ΣΚΑΪ, να … «ενημερώνει» ότι το ΚΚΕ είχε στην Ομόνοια … 150 άτομα !!!
Όταν άλλοι συνάδελφοί της μίλησαν τουλάχιστον για 4.000 !
(που, φυσικά, ήταν πολύ περισσότεροι, παρόλου που είχαμε μια καταρρακτώδη βροχή)
 
Καταλαβαίνουμε πολύ καλά την αγωνία τους.
Ας την οξύνουμε περισσότερο με ένα κύμα αλλεπάλληλων κινητοποιήσεων, όπως έγιναν χθες, όπως θα γίνουν ΣΗΜΕΡΑ, που θα ρίξουν την κυβέρνηση του μαύρου μετώπου, που θα ανοίξουν το δρόμο για την άλλη εξουσία, την λαϊκή εξουσία.
Ας τελειώνουμε με τους στυγνούς εκβιασμούς τρόϊκας και κυβέρνησης.
Κοντεύουν να μας πάρουν και τις … αλυσίδες μας !
Η διέξοδος είναι αυτή που δείχνει το ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ είναι η μοναδική δύναμη που χτυπάει τους καπιταλιστές. Που τους ξεμπροστιάζει στα μάτια των εργατών, που διώχνει τον φόβο και την τρομοκρατία που εξαπολύει η αστική τάξη, που ξεκαθαρίζει ότι η λύση είναι η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων, η έξοδος της χώρας από την ΕΕ, η διαγραφή του χρέος των καπιταλιστών, η κεντρικά σχεδιασμένη αξιοποίηση των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας, η Λαϊκή Εξουσία
Κόκκινη προπαγάνδα εκτοξεύθηκε από yiok-yiok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ