21 Μαΐ 2012

Είναι προκλητικό!


ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (Σ.Ε.Α.ΑΝ.)
Χαλκοκονδύλη 37, 2ος όροφος πλ. Βάθη, τηλ.: 2105221411, www.eskamea.gr, seaan@hotmail.gr


Πέμπτη 24/5 και ώρα 12:00 μαζική παράσταση διαμαρτυρίας αναπήρων, χρονίως πασχόντων, γονέων και κηδεμόνων στο Υπουργείο Εσωτερικών(πλατεία Κλαυθμόνος)


   Με απόφαση της κυβέρνησης του μαύρου μετώπου που υλοποιεί η υπηρεσιακή, δεν καταβλήθηκαν τον μήνα Μάη τα επιδόματα των ΑΜΕΑ(για Μάρτη και Απρίλη)και κανείς δεν ξέρει πότε θα καταβληθούν. Όταν δεκάδες χιλιάδες οικογένειες και μοναχικοί ανάπηροι ζουν μόνο από αυτό το πενιχρό επίδομα. Η μη καταβολή του επιδόματος δικαιολογήθηκε από την κυβέρνηση των ανάπηρο-κυνηγών γιατί λέει δεν ολοκληρώθηκε η διαδικασία της απογραφής.

Είναι προκλητικό!
  Γιατί αφού μπορούσαν να πληρώσουν με το παλιό καθεστώς μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, αρνήθηκαν να το κάνουν; Γιατί απλά αυτοί ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και όλοι όσοι ομονοούν, δεξιοί και αριστεροί, στην ΕΕ, ξέρουν ότι στόχος τους είναι η οριστική κατάργηση των επιδομάτων των ΑΜΕΑ, και μας προετοιμάζουν για αυτό.  Οι ανάπηροι μαϊμού, που χρησιμοποιούνται σαν πρόσχημα για τα μέτρα που παίρνουν, είναι δικό τους κατασκεύασμα, και ο θόρυβος που σηκώνουν είναι για να κρύψουν την δραματική χειροτέρευση των αναπήρων, των χρονίως πασχόντων των λαϊκών οικογενειών και τα σχέδιά τους για μαζική κατακρεούργηση των δικαιωμάτων μας.

Γιατί για αυτούς ο εργαζόμενος που παράγει κοστίζει.
Η υγεία κοστίζει.
Ο ανάπηρος στον Καιάδα γιατί και αυτός κοστίζει.

  Μόνο τα δισεκατομμύρια των μονοπωλίων να αυγατίζουν, η υγιής επιχειρηματικότητα των δεξιών και αριστερών ευρωλάγνων να προχωρά, κι ας καεί ο κόσμος όλος!

ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ! ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!
ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!
ΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ!

Να καταβληθούν εδώ και τώρα όλα τα επιδόματα των ΑΜΕΑ χωρίς καμία καθυστέρηση!
Καμία πληρωμή για φάρμακα και θεραπείες!
Άμεση, έκτακτη, οικονομική ενίσχυση όλων των αναπήρων ύψους 1.000€ για να μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις από τα βάρβαρα μέτρα τις κυβέρνησης και την κρίση.



Η ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
ΌΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ