26 Μαΐ 2012

Γουλής: Συμφέρον της Κέρκυρας η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή


Γουλής: Συμφέρον της Κέρκυρας η εκλογή κομμουνιστή βουλευτή






 1PAGE  |  1PAGE 
 Κείμενο: CorfuPress.com on Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012 03:09     






Download SocButtons






«Είναι μαζικό συμφέρον του κερκυραϊκού λαού και της Νεολαίας του να ενισχυθεί αποφασιστικά το Κ.Κ.Ε. στις εκλογές και να εκλεγεί ξανά βουλευτής του στη Κέρκυρα», δήλωσε σήμερα το μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Θ.Γουλής.


Ο κ. Γουλής αναφερόμενος στις επικείμενες εκλογές, υποστήριξε ότι οι πολίτες βαδίζουν την 17η ιουλίου μέσα σε έναν καταιγισμό εκβιαστικών διλημμάτων από τους ηγέτες της Ε.Ε. και των Η.Π.Α.: «Αποσκοπούν να πιέσουν τον ελληνικό λαό να αποδεχθεί και να φορτωθεί όλα τα πακέτα των αντιλαϊκών μέτρων του 1ου και 2ου μνημονίου, να ψηφίσει τα κόμματα του Ευρωμονόδρομου. Θέλουν να χτυπήσουν το ριζοσπαστικό εργατικό και λαϊκό κίνημα που έχει αναπτυχθεί τα προηγούμενα χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό, βασικός τους στόχος είναι η εκλογική αποδυνάμωση του Κ.Κ.Ε. γιατί γνωρίζουν ότι είναι ο εμπνευστής και ο οργανωτής των λαϊκών αγώνων, για να μπορούν να περνάνε τα παλιά και νέα μέτρα. Όσα κόμματα στηρίζουν την Ε.Ε. δεν μπορούν να κάνουν το παραμικρό για την άμεση ανακούφιση των λαϊκών στρωμάτων γιατί δεσμεύονται από την πολιτική και τις αποφάσεις της Ε.Ε.. 
 Είναι χαρακτηριστικό ότι ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πρόβαλλαν το νέο Πρόεδρο της Γαλλίας ότι θα αλλάξει την κατάσταση στην Ε.Ε. Χθες ο Γάλλος Πρόεδρος έκανε καθαρό ότι απαιτεί να υλοποιήσει η Ελλάδα τις δεσμεύσεις της, δηλαδή τα μνημόνια. Αποδεικνύεται έτσι πόσο επικίνδυνες αυταπάτες καλλιεργούν».
 Ο κ. Γουλής επεσήμανε ότι ο κερκυραϊκός λαός γνωρίζει ότι το Κ.Κ.Ε. οργάνωσε τους μαζικούς εργατικούς και λαϊκούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα και τη Κέρκυρα και ότι ο βουλευτής του κόμματος Μπ. Χαραλάμπους ανέδειξε εκατοντάδες προβλήματα του  Κερκυραϊκού λαού και της Νεολαίας, βρέθηκε δίπλα του στους αγώνες και κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ