16 Ιουν 2012

Να εκλέγει ξανά κομμουνιστής βουλευτής στην Κέρκυρα,





Η Ν.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ καλεί τους εργαζόμενους, του ανθρώπους του μόχθου και του μεροκάματου, τη νεολαία, τους άνεργους να δώσουν με αποφασιστικότητα τη μάχη των εκλογών, να αναδείξουν κόντρα σε κάθε κεντροδεξιό και κεντροαριστερό σενάριο της πλουτοκρατίας, πανίσχυρο το ΚΚΕ, να επανεκλέξουν κομμουνιστή βουλευτή στην Κέρκυρα!


Να αντιπαρατεθούν στην αντίληψη του μικρότερου κακού, που σήμερα εμφανίζει ως αριστερή και προοδευτική επιλογή το πάγωμα των μισθών και των συντάξεων, δηλαδή αυτό που μόλις πριν από δύο χρόνια λάνσαρε ως επιλογή ευθύνης ο τότε απερχόμενος πρωθυπουργός κ. Καραμανλής!!!!


Ας αναλογιστεί ο καθένας και η καθεμία ότι ακριβώς αυτή η επιλογή του μικρότερου κακού είναι που από το 1981 μέχρι σήμερα μας οδήγησε στο μεγάλο κακό της εξαθλίωσης του λαού μας!!!


Ακριβώς η υποταγή στους ευρωμονόδρομους και στις Κοινές Αγροτικές Παραγωγές είναι που ξεπάτωσε τον αγρότη και την ελαιο-καλλιέργεια στο νησί!!!


Ακριβώς τα σύμφωνα Σταθερότητας της Ε.Ε. είναι που σάρωσαν μισθούς και συντάξεις, τις κοινωνικές δαπάνες στην παιδεία, την υγεία, την πρόνοια και το φάρμακο!!!


Ακριβώς η συμφωνία του Μάαστριχτ και οι μετέπειτα αποφάσεις της Ε.Ε. που προστατεύουν το μεγάλο κεφάλαιο είναι που συνθλίβουν κυριολεκτικά το μικρό επαγγελματία βιοτέχνη και έμπορο!!!


Αυτόν ακριβώς τον καταστροφικό για το λαό δρόμο προτείνουν και μάλιστα ως λύση και σωτηρία όλοι όσοι ορκίζονται στον ευρωμονόδρομο, ανεξάρτητα από την μνημονιακή ή αντιμνημονιακή ρητορεία τους!!!


Όλοι τους αγωνιούν για το πως πιο αποτελεσματικά από την Δευτέρα η χώρα και ο λαός μας θα δεθεί ακόμα πιο σφιχτά στην αντιλαϊκή-αντεργατική ρότα της Ε.Ε. και του ντόπιου μεγαλοξενοδόχου, εφοπλιστή, τραπεζίτη, βιομηχάνου και μεγαλέμπορου.


Για αυτό και ο Σ.Ε.Β. η Ένωση των μεγαλεμπόρων και των εφοπλιστών δηλώνουν όλο αυτό το διάστημα ότι ευκταίο θα ήταν να προκύψει μία κυβέρνηση που να έχει και τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα της καλωσορίζοντας την αυτονομαζόμενη κυβερνώσα αριστερά!!!


Για αυτό από τη μια ο πρόεδρος της ΝΔ δίνει εξετάσεις στα κέντρα της Ε.Ε., ενώ από την άλλη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τρέχει να συναντηθεί κεκλεισμένων των θυρών με τους πρεσβευτές των G-20 στην Αθήνα!!!


Η Ν.Ε. Κέρκυρας του ΚΚΕ καλούμε τον κερκυραϊκό λαό να ψηφίσει με κριτήριο τις ανάγκες του, και όχι κάνοντας σκόντο απ’ αυτές!!!


Να βγάλει ακόμα πιο ενισχυμένο το ΚΚΕ, να βγάλει ακόμα πιο ενισχυμένο την πολιτική δύναμη που αποδεδειγμένα από την επόμενη των εκλογών θα σταθεί στην πρώτη γραμμή της οργάνωσης των αγώνων του λαού μας για την επιβίωση, απέναντι στη νέα θύελλα ετοιμάζουν η ντόπια πλουτοκρατία, η Ε.Ε. και οι κάθε λογής και απόχρωσης υποτακτικοί της!!!


Να εκλέξει ξανά κομμουνιστή βουλευτή στην Κέρκυρα, για να βρίσκει και μετά τις εκλογές σταθερό αποκούμπι και ισχυρή φωνή και μέσα στη βουλή η αγωνία του εργάτη στο ξενοδοχείο, στο Super Market και στην επιχείρηση, του μικρού επαγγελματία, του αγρότη, του ανέργου και του νέου και της νέας!!!


Έτσι ώστε να ανοίξει πιο αποτελεσματικά ο μόνος ελπιδοφόρος δρόμος της λαϊκής αντεπίθεσης για να κατακτήσει ο λαός μας τη δική του εργατική –λαϊκή εξουσία, να κάμει δικό του τον πλούτο που παράγει κοινωνικοποιώντας τα μέσα παραγωγής, αποδεσμεύοντας τη χώρα από τη λυκοσυμμαχία της Ε.Ε. και διαγράφοντας μονομερώς το χρέος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ