19 Ιουν 2012

ΠΕΡΑΜΑ Ξεσηκώθηκε η γειτονιά και απέτρεψε διακοπές ρεύματος


ΠΕΡΑΜΑ
Ξεσηκώθηκε η γειτονιά και απέτρεψε διακοπές ρεύματος


Η Λαϊκή Επιτροπή πήρε από το συνεργείο τις εντολές διακοπών σε πολλά σπίτια και εμπόδισε τη διακοπή σε εργατόσπιτα
Ενα μπαράζ διακοπών ρεύματος αντιμετωπίζουν τα νοικοκυριά της εργατούπολης του Περάματος τις τελευταίες μέρες. Μόνο χτες εργολαβικό ιδιωτικό συνεργείο που «είχε βγει παγανιά», όπως διαπίστωσε η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος, η οποία κατάφερε να τού πάρει τη λίστα, είχε αναλάβει να διακόψει το ρεύμα σε 10 σπίτια!
Το συνεργείο εντοπίστηκε όταν επιχείρησε να διακόψει το ρεύμα σε διώροφο στην οδό Μακεδονίας όπου μένει συνδικαλιστής του Σωματείου Ηλεκτρολόγων Πλοίων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης μαζί με την οικογένειά του. Αμέσως σήμανε συναγερμός στη γειτονιά, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η Λαϊκή Επιτροπή. Η διακοπή αποτράπηκε, ενώ μέλη της Λαϊκής Επιτροπής πήραν από τον υπάλληλο τις εντολές των διακοπών που είχαν εκδοθεί από τη ΔΕΗ Καμινίων.
Πριν το σπίτι του συνδικαλιστή της Ζώνης, ο υπάλληλος είχε προσπαθήσει να κόψει το ρεύμα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας όπου μένει οικογένεια συνταξιούχων. Ολοι οι ένοικοι της πολυκατοικίας βρέθηκαν στο πόδι και εμπόδισαν τη διακοπή ρεύματος στην οικογένεια. «Οπως το πάνε, σε λίγες μέρες το μισό Πέραμα που υποφέρει από ανεργία και φτώχεια θα έχει μείνει χωρίς ρεύμα», ανέφερε ένας από τους κατοίκους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως έγινε γνωστό στη Λαϊκή Επιτροπή, την περασμένη Πέμπτη, έγιναν στο Πέραμα 25 διακοπές ρεύματος! Οι εντολές διακοπών αφορούν λογαριασμούς των 600 και 650 ευρώ. Σε ό,τι αφορά τον συνδικαλιστή ηλεκτρολόγο της Ζώνης, δόθηκε εντολή να του κόψουν το ρεύμα, επειδή είχε απλήρωτο το χαράτσι, απλήρωτο το λογαριασμό του Μάη και χωρίς να έχει προηγηθεί ειδοποίηση για διακοπή.
Η Λαϊκή Επιτροπή Περάματος, απευθύνει στις εργατικές, λαϊκές οικογένειες της πόλης κάλεσμα για οργάνωση και αγώνα, ενώ τις επόμενες μέρες θα γίνει παρέμβαση της ΔΕΗ Καμινίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ