16 Ιουλ 2012

Αντρέα Φάμπρα: " Nα πάνε να γ...θούνε οι άνεργοι"


Αντρέα Φάμπρα: " Nα πάνε να γ...θούνε οι άνεργοι"

Μεταφέρουμε την είδηση όπως τη διαβάσαμε σε άλλα μπλογκ. Η "κυρία" αυτή απλά έκανε το λάθος να εκφράσει με λέξεις αυτό που σκέφτονται όλοι  όσοι υπηρετούν αυτή την πολιτική σε Ελλάδα, Ιταλία. Ισπανία. Γαλλία,.... Είχε απλά την ατυχία να την "πιάσει" η κάμερα. Μήπως όμως η πολιτική και της δικής μας κυβέρνησης δεν κινείται σε αυτό το μήκος κύματος; Μετά από την άγρια φορολεηλασία μέσω των φορολογικών δηλώσεων, ακόμα και ανέργων που απλά έχουν ένα σπίτι να μείνουν, τα κάθε είδους ΕΤΑΚ, ΦΑΠ , ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε τα, έρχεται και το γνωστό χαράτσι μέσω τον λογαριασμών της ΔΕΗ. Μήπως λοιπόν αυτό δεν είναι στην πράξη  η έκφραση " να πάει να γ...μηθεί ο ελληνικός λαός;"
Η είδηση με όσα η ...."κυρία" αυτή είπε, έχει έτσι:
Η προκλητική δήλωση της Αντρέα Φάμπρα και η φωτογραφία της στο βουλευτικό αυτοκίνητο που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για τα λεγόμενα της.
Αυτό φώναξε αναφερόμενη στους ανέργους η βουλευτής του ισπανικού Λαϊκού Κόμματος (PP) Αντρέα Φάμπρα, στη διάρκεια της συνεδρίασης της Ολομέλειας, όταν ο πρόεδρος της κυβέρνησης Μαριάνο Ραχόι (PP) ανακοίνωσε τη μείωση του επιδόματος ανεργίας. Παρότι δεν καταγράφηκε στα πρακτικά, το PSOE (Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα) ζήτησε την καθαίρεσή της.
Χειροκροτάει θερμά κουνώντας το κεφάλι της και φωνάζοντας “que se jodan”: Aργότερα μέσα στο βουλευτικό αυτοκίνητο η πρόκληση συνεχίζεται...
Πηγή: gazzetta.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ