22 Αυγ 2012

Τάγματα αφαλείας, Χρυσή Αυγή και "εθνικοί αγωνιστές"!


Τάγματα αφαλείας, Χρυσή Αυγή και "εθνικοί αγωνιστές"! 
Η ιστορία είναι μεγάλη υπόθεση! Η γνώση της ή η  μη γνώση της και κυρίως η κατανόησή της παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα κινηθεί ο καθένας μας στο παρών και στο μέλλον. Η αφήγησή της δεν μπορεί να είναι ούτε ουδέτερη ούτε αντικειμενική. Τα γεγονότα ναι μεν υπάρχουν αλλά μπορούν άνετα να διαστρεβλωθούν ή να ερμηνευτούν κατά το δοκούν. Η άγνοιά της είναι από τις βασικές επιδιώξεις του συστήματος και η όποια παρουσίασή της ιδιαίτερα στα σχολεία εξαρτάται κάθε φορά από τις επιδιώξεις του αλλά και από το βαθμό παρέμβασης του κινήματος.
Στην άγνοιά της στηρίζονται τα διάφορα φασιστοειδή για να πουν ότι τους κατέβει και για να παρουσιάσουν την ιστορική πραμγατικότητα όπως τους βολεύει στην προσπάθειά τους να καπηλευτούν τα όποια πατριωτικά αισθήματα της νεολαίας και να την τραβήξουν με το μέρος τους.
Θέλει ο φασίστας να κρυφτεί αλλά η χαρά του δεν τον αφήνει, λέει μια παραλλαγμένη παροιμία!
Πασχίζει ο Μιχαλολιάκος να αποδείξει ότι δεν είναι ναζί ο ίδιος και η οργάνωσή του και έτσι ενώ παλιότερα εξυμνούσε τον Χίτλερ τώρα μας πετάει και μια ατάκα του στυλ ότι αν ζούσε τότε θα πολέμαγε τους κατακτητές. Με ποιους θα πολεμούσε;

Κατά πάσα πιθανότητα με τους πολιτικούς τουλάχιστον προγόνους του τα Τάγματα Ασφαλείας, που ιδρύθηκαν επίσημα το καλοκαίρι του 1943 με σκοπό να αντιμετωπίσουν τους κομμουνιστές και κυρίως όλο το λαό που τότε στη συντριπτική του πλειοψηφία τάχθηκε με το ΕΑΜ και τον ΕΛΑΣ στον αγώνα του να απελευθερώσει την πατρίδα του. Αρχικά ιδρύθηκαν, λόγω έλλειψης πολλών προθύμων, στην Αθήνα ως Τάγματα Ευζώνων. Οι αναφορές σε αυτά ακόμη και αυτών που τα στήριξαν και τα χρησιμοποίησαν πριν και μετά την απελευθέρωση από τους Γερμανούς συγκλίνουν ότι αρχικά συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς σε αρκετές επιχειρήσεις και μετά με τους Άγγλους! Εθνικοπατριωτικά πάντα!
Ο Μιχαλολιάκος λοιπόν το έχει δηλώσει ότι θεωρεί του ταγματασφαλίτες "εθνικούς αγωνιστές" σε αρκετές περιπτώσεις. Μια από αυτές ήταν σε εκπομπή του kontra:



(Ζητούμε συγγνώμη για την αναπαραγωγή αλλά ήταν απαραίτητη για τις ανάγκες τις ανάρτησης!)
Οπότε λοιπόν ο λεβέντης αυτός μαζί με τα παλικάρια του θα ...πολεμούσαν τους γερμανούς ναζί κατακτητές κατά πάσα πιθανότητα μέσα από τις γραμμές των Τ.Α.. Μάλιστα!
Βέβαια αν ο δημοσιογράφος δεν ήταν ο εν λόγω, που δεν μπορεί να ξεχωρίσει τους απόγονους από τους πρόγονους, και αν τα ΜΜΕ δεν ήταν διατεταγμένα  στο να θέτουν βολικές ερωτήσεις με την επίφαση της "κόντρας" στον Μιχαλιολάκο για να του δίνουν την ευκαιρία να ξερνάει τις βλακείες του, τότε λοιπόν ίσως να τον ρώταγε πως είναι δυνατόν να λες ότι κάποιοι είναι "εθνικοί αγωνιστές" τη στιγμή που ο αρχικός  όρκος που έδιναν δεν ανέφερε καν την Ελλάδα, έστω και για τα μάτια! (Επί κατοχής, μετά τον άλλαξαν προσαρμόζοντάς τον στην νέα πραγματικότητα).
Διαβάστε τον όπως τον δημοσίευσε η Καθημερινή στις 30/4/1943 και να μας πουν τι σόι αγώνα έκαναν!

«ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ εις τον Θεόν τον Άγιον τούτον όρκον ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανώτατου αρχηγού του Γερμανικού Στρατού Αδόλφου Χίτλερ. Ανατεθησόμενός μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις διαταγάς των ανωτέρων μου. Γνωρίζω καλώς δια μίαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεων μου, τας οποίας δια του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των Γερμανικών Στρατιωτικών Αρχών», Καθημερινή, 30/4/1944.

Αυτά προς το παρών και ας σκεφτούν αυτοί που θεωρούν τη Χρυσή Αυγή πατριωτική και αντισυστημική  κατά πόσο είναι και τα δύο. Με βάση την ιστορία που υποστηρίζει αλλά και με βάση το πόσο καλά στρογγυλοκάθισε στη Βουλή που θα την έκαιγαν με του που θα έμπαιναν σε αυτή!!!
Όχι μόνο δεν την έκαψαν αλλά συνεργάζονται μια χαρά με τα κυβερνητικά κόμματα στο πέρασμα της πολιτικής τους! Αντιμνημονιακά πάντα μαζί με τους άλλους δύο αντιμνημονιακούς τον Σαμαρά και τον Κουβέλη.

Υ.Γ.: Πιθανόν στις επόμενες μέρες να έχουμε ένα εκτενέστερο αφιέρωμα στη δράση των Τ.Α. όσοι δεν γνωρίζετε θα εκπλαγείτε με τα γνωστά ονόματα που ενεπλάκησαν στην ίδρυσή τους. Παππούδες και πατεράδες γνωστών σύγχρονων πολιτικών. Από τον Ράλλη μέχρι τον Πάγκαλο!
ΠΗΓΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ
 Αναρτήθηκε απο  tasos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ