22 Σεπ 2012

Μπόχα


Μπόχα
“… και συ πρόστυχη πένα και μολύβι (τη αδεία του ποιητή: και στόμα πολιτικών, δημοσιογράφων, αναλυτών κλπ.) του βούρκου λιβανίζετε την μπόχα”.
 (Κώστας Βάρναλης)
Κυβέρνηση, κόμματα του συστήματος και οι παρατρεχάμενοί τους, το τελευταίο χρονικό διάστημα, παριστάνουν ότι … έπεσαν από τα σύννεφα, παριστάνουν ότι δεν γνώριζαν την ύπαρξη του Ταμείου των εργατοπατέρων !!!
Πρώτη φορά άκουσαν για τις συντάξεις και τις άλλες παροχές που δίνονται στους συνδικαλιστές που υπηρετούν το σύστημά τους !!!
Δείχνου να αγνοούν ότι το ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ, γενικά οι Ταξικές Δυνάμεις, δεκαετίες τώρα καταγγέλουν την ύπαρξή του, αποκαλύπτοντας ότι με αυτόν τον τρόπο (συνδκαιστικές συντάξεις, άλλες παροχές) γίνεται εξαγορά συνειδήσεων, εξαγορά συνδικαλιστών, εξαγορά των πάντων !
Εντελώς σκόπιμα, αποσιωπούν ότι οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, όχι μόνο απαξιούν να παίρνουν αυτές τις συντάξεις της ντροπής, αλλά και παλεύουν μια ζωή τώρα για την κατάργησή τους.
Αποσιωπούν ότι οι συνδικαλιστές του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ, παράλληλα αγωνίζονται ώστε να καταργηθεί κάθε είδους παροχή προς τους συνδικαλιστές (που είναι διάφορες και όχι μόνο οι συντάξεις), κάθε είδους χρηματικής … επιβράβευσης εργοδοτικών ή κυβερνητικών συνδικαλιστών.
Το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, καταγγέλουν στον Ελληνικό λαό, ότι κι αν ακόμα καταργηθούν αυτές οι λεγόμενες συνδικαλιστικές συντάξεις, θα βρουν άλλους τρόπους τα αστικά κόμματα και η εργοδοσία, ώστε να σιγοντάρουν, να λαδώνουν τους συνδικαλιστές που είναι χρήσιμοι στο καπιταλιστικό σύστημα, χρήσιμοι στην ΕΕ, στην πλουτοκρατία, συνδικαλιστές φιλελεύθερους, σοσιαλδημοκράτες, ρεβιζιονιστές και οπορτουνιστές.
Όμως να ξέρουν όλοι.
 Η μπόχα τους ξεχείλισε πια.
 Και κάποια στιγμή, θα τους πνίξει !

faros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ