14 Νοε 2012

Από την Παρασκευή σε λειτουργία το πόρταλ του ΚΚΕ


Από την Παρασκευή σε λειτουργία το πόρταλ του ΚΚΕ
Το «902.gr», θα λειτουργεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.902.gr
«Μία και μία» από σήμερα για να βγει στον ιντερνετικό «αέρα» η ειδησεογραφική πύλη του ΚΚΕ, με τον τίτλο «902.gr». Η έναρξη της λειτουργίας του «portal» έχει οριστεί για την Παρασκευή 16 Νοέμβρη.
Η μέχρι τώρα δοκιμαστική λειτουργία του μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια. Πολλοί, πάρα πολλοί έχουν δώσει ήδη τον καλύτερό τους εαυτό και τις γνώσεις τους για να στηθεί ένα άρτιο «portal», που φιλοδοξεί να σταθεί επάξια δίπλα στο «Ριζοσπάστη» και το ραδιοφωνικό «902», ώστε από ισχυρότερες θέσεις μάχης να παρέχεται διαρκής ενημέρωση για τα μικρά και μεγάλα γεγονότα που αφορούν τη ζωή της εργατικής τάξης και το κίνημά της.
Ψυχή του «portal» μέλη και στελέχη του Κόμματος και της ΚΝΕ που εθελοντικά έστησαν την ιστοσελίδα και με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίσουν για το διαρκή εμπλουτισμό της. Ψυχή του «portal» επίσης οι δεκάδες ανταποκριτές από τους χώρους δουλειάς, από τις γειτονιές, από τα συνδικάτα, από κάθε χώρο που ζει και αναπτύσσει τη δράση της η εργατική τάξη.
Ηδη το υλικό που έχει ανέβει στη διάρκεια της δοκιμαστικής λειτουργίας (ειδήσεις, ρεπορτάζ, φωτογραφίες, βίντεο, ζωντανές καλύψεις μεγάλων γεγονότων της πρόσφατης περιόδου) και το οποίο θα παρουσιαστεί δημόσια από την πρώτη μέρα λειτουργίας, είναι μάρτυρας των μεγάλων δυνατοτήτων που υπάρχουν και οι οποίες βεβαίως θα πολλαπλασιαστούν με την έναρξη της λειτουργίας.
Στην αφετηρία αυτής της διαδρομής, το κάλεσμα είναι ένα: Να γίνουν όσο το δυνατόν περισσότερα τα ειδησεογραφικά ρυάκια που θα συγκλίνουν στη δημιουργία ενός ποταμού ενημέρωσης ικανού στη διαπάλη με την αστική προπαγάνδα. H διεύθυνση του portal είναιwww.902.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ