27 Νοε 2012

Οχετός σε σύναξη χρυσαυγιτών στην Κρήτη


Οχετός σε σύναξη χρυσαυγιτών στην Κρήτη
Βουλευτές του ναζιστικού μορφώματος επιδείκνυαν την άδεια οπλοφορίας και τη σημαία της χούντας
Υμνητές της χούντας, στην υπηρεσία του μεγάλου κεφαλαίου, ενάντια στο ταξικό κίνημα και το λαό. Αυτή είναι η αποτύπωση της περιοδείας βουλευτών της νεοναζιστικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» στην Κρήτη. Υψώνοντας σε μάζωξή τους τη σημαία της χούντας της 21ης Απριλίου, ο βουλευτής τους Χρήστος Παππάς έδειξε ποιοι είναι και πού το πάνε. Θαυμαστές και συνεχιστές της χούντας, που γέμισε τα ξερονήσια με κομμουνιστές και άλλους αγωνιστές, που έβαλε στο γύψο το λαό.
Από κοντά και ο εκλεκτός των «λάιφ-στάιλ» περιοδικών και των «τσοντοκάναλων» (όπως τα χαρακτηρίζει ο ίδιος ο αρχηγός τους Νικόλαος Μιχαλολιάκος), Ηλίας Κασιδιάρης, μιλώντας σε άλλη μάζωξη, πρώτα ξεκαθάρισε ότι οπλοφορεί, πλέον και με άδεια του κράτους το οποίο δήθεν καταγγέλλει: «Εκμεταλλευόμαστε βεβαίως ορισμένα προνόμια αυτής της ιδιότητας (σ.σ. της βουλευτικής), έχουμε πάρει και την οπλοφορία πλέον με άδεια, δεν έχει και αυτόφωρο αν γίνει κάποιο επεισόδιο, και είμαστε λίγο πιο άνετοι στις κινήσεις μας».
Αφού σαν μπράβος της παραλιακής κόμπασε για το πιστόλι του, έχυσε τη χολή των αφεντικών του ενάντια στο ΚΚΕ: «(...) ποτέ η Αριστερά τόσα χρόνια δεν επέστρεψε ούτε μισό ευρώ στον κόσμο, προτιμά να δίνει σε έμμισθους υπαλλήλους για να μαζεύονται σε πλατείες και να βρωμίζουνε το χώρο. Θέλω να διορθώσω τον συναγωνιστή Χρήστο Παπά, που είπε ότι είμαστε αντικομμουνιστές. Πώς είναι δυνατό να είμαστε αντικομμουνιστές, τη στιγμή που δεν υπάρχουν πλέον κομμουνιστές; Δεν υπάρχουν πλέον κομμουνιστές στην Ελλάδα, αυτό το κομματίδιο είναι πλέον κάτω από 3% αποδεδειγμένα, είναι μια θλιβερή παρεούλα που είναι μόνο για να ξεκοκαλίζει τις χρηματοδοτήσεις (...)»
Ολα αυτά περηφανευόμενος ταυτόχρονα για συσσίτια που οργανώνουν τα φασιστοειδή, δήθεν προσφορά στους εξαθλιωμένους του συστήματος. Πετούν ένα ξεροκόμματο στο λαό, ενώ ζητούν διαρκώς νέα μέτρα υπέρ του μεγάλου κεφαλαίου.
Δήλωση του Π. Μεντρέκα
Ο Π. Μεντρέκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, σε δήλωσή του τονίζει για τις προκλήσεις της «Χρυσής Αυγής» με τα σύμβολα της χούντας: «Θαυμάζουν τη Χούντα και το φασίστα Μεταξά των βασανιστηρίων, των φυλακών και της διαφθοράς, που ήταν πιστά ανδρείκελα της ελληνικής πλουτοκρατίας και συνεργάτες των Αμερικανών και των Αγγλων. Τόσο αντισυστημικοί και καθαροί είναι!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ