1 Μαρ 2013

Μία τεράστια επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ


Μία τεράστια επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ

Αποτελεί το δίχως άλλο μια τεράστια επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ ότι, χωρίς ποτέ να δοθεί η εντύπωση ότι τα μέλη του και οι ψηφοφόροι του οφείλουν την παραμικρή εξήγηση για την σχέση της προεκλογικής του κόμματος με την Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, τις σχέσεις του με πηγές χρηματοδότησης όπως αυτή του Τζορτζ Σόρος (όταν έγραψα εγώ απλώς για το γεγονός ότι είναι χρηματοδότης και των τριών ινστιτούτων που επισκέφθηκε ο Τσίπρας χαρακτηρίστηκα αβλεπί "Χρυσαυγίτης" και μάλιστα από..."αναρχικό"!), τις σχέσεις του με πηγές χρηματοδότησης στην ΕΕ, το αν και κατά πόσο πληρώνονται ή πληρώνονταν παλαιότερα στελέχη του στους ιστότοπους που διατηρεί ή στο Κόκκινο, κλπ--χωρίς λοιπόν ποτέ να απασχολήσει την "κοινή γνώμη" τίποτε από τα παραπάνω, την "κοινή γνώμη" την απασχολεί να δημοσιοποιήσει με λεπτομέρεια τα οικονομικά του το ΚΚΕ.

Με άλλα λόγια, η ιδέα είναι ότι για κανένα άλλο δεν υπάρχει ηθική υποχρέωση αντίστοιχου είδους, ενώ για το ΚΚΕ είναι sine qua non αν θέλει να λέγεται ΚΚΕ να απολογείται κάθε τριάντα δεύτερα σε κάθε λαμόγιο που την είδε ανακριτής.

Εγώ θα αντέτεινα, ως προσωπική μου απαίτηση, να ασχολούνται όλοι με τα πιο πάνω ερωτήματα για ΣΥΡΙΖΑ για το επόμενο δωδεκάμηνο, να δημοσιοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι απολιθωμένο και γραφειοκρατικό κόμμα όλα τα οικονομικά στοιχεία τυ που αφοορούν πηγές χρηματοδότησης και εργασιακό καθεστώς τα τελευταία πέντε χρόνια, και μετά να επανέλθουμε στη συζήτηση για τον "Ρ" και τον 902.

Έτσι, για ποικιλία. Να μην συζητιέται επί ένα χρόνο το κόμμα που εμφανώς δεν έχει το χρήμα που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ για θερινά πανεπιστήμια, εκδόσεις, εκδηλώσεις, προσκλήσεις ξένων και τα τοιαύτα.
 
Από το Lenin reloaded
Για την πιστοποίηση των παραπάνω (και με ηλεκτρονικές παραπομπές), βλέπε: -Πόσο απασχόλησαν τα πιο πάνω την "αριστερή κοινή γνώμη";
-Πόσο περισσότερο ασχολήθηκε αυτή η ίδια "κοινή γνώμη" με τα οικονομικά του ΚΚΕ, του "Ρ" και του "902";
-Γιατί;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ