15 Μαρ 2013

Όμορφος κόσμος καπιταλιστικός, διαβολικά πλασμένος


Η κυβέρνηση τους «εξαφανίζει», αυτοί αυξάνονται! 




Όμορφος κόσμος καπιταλιστικός, διαβολικά πλασμένος







Στις 6.00΄ το απόγευμα σήμερα, 15/3/2013, περνούσα από τα Προπύλαια. Ασθενοφόρα και αστυνομία στο κτήριο που επισκευάζεται. Δυο νεκροί με τη σύριγγα στο χέρι, καρφωμένη! Μου λέει κάποιος: «τους λέω (τους αστυνομικούς) κάθε γωνιά είναι γεμάτη να, στα παγκάκια «τρυπιούνται» μαζέψτε τους. –Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μου απάντησαν, δεν έχουμε αρμοδιότητα»!

Ανεβαίνω τον πεζόδρομο.  Δίπλα σε κάποιο παγκάκι ένας ψηλός, στα δύο μέτρα, βρίσκεται σε χαώδη κατάσταση σαν αναεμοδαρμένος και δύο άλλοι απο κάτω με τις σύριγγες στο χέρι και μπροστά στον κόσμο, σαν να πίνουν πορτοκαλάδα, «τρυπιούνται», βλέπουν και... μιλάνε! Πιο πάνω τα ίδια κατάχαμα. Ο κόσμος περνάει, τους κοιτάζει στρέφει αλλού το βλέμμα του και.. «δεν υπάρχουν». 

Βγήκαν στο «φρύδι» τα θύματα της κρίσης και της παρακμής του καπιταλισμού.

Χρόνια τώρα η κυβέρνηση τους «εξαφανίζει» και αυτοί επανέρχονται αυξημένοι σε νεκρούς και σε χρήστες. Από τα Εξάρχεια, στην Ομόνοια, στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στην Γερανίου, στην πλατεία Βάθης, στην Καποδιστρίου, στον παράδρομο του Πολυτεχνείου, στο Πανεπιστήμιο… από παντού τους «εξαφανίζει» και παντού είναι παρόντες και περισσότεροι! 



Είναι ο στρατός των απόκληρων και καταφρονεμένων του καπιταλισμού. Τα «κάτω» θύματά του. Που τους κάνει και προγράμματα «απεξάρτησης» με τους εμπόρους απ έξω και τη δόση των υποκατάστατων από μέσα. Με πολιτικούς που θέλουν να εφαρμοστεί η αρχή: «κάθε μπαλκόνι και γλάστρα κάθε κήπος και φυτεία» …για «ατομική χρήση» πάντα, όπως και τα κοντέινερ για να τους απαλλάξει δήθεν από τους εμπόρους! Με αρχές, διεθνείς και εθνικές, που «δεν ξέρουν» ούτε τις πηγές, ούτε τις διαδρομές, ούτε τους εμπόρους, ούτε τους επίορκους, ούτε τα τεράστια ποσά με «μαύρα» ευρώ και δολάρια που διακινούνται και ξεπλένονται στους φορολογικούς παράδεισους. 

Οι αρχές όλου του καπιταλιστικού κόσμου το μόνο που ξέρουν είναι ότι οι Ταλιμπάν και οι Βιρμανοί παράγουν το όποιο, οι.. αριστεροί αντάρτες της Κολομβίας την κοκαΐνη και η μαφία της Αλβανίας το χασίς! Μετά από αυτή τη διαπίστωση δεν ξέρουν τίποτα, ούτε καν τα καράβια και τους εφοπλιστές, ούτε τα λιμάνια και τα αεροδρόμια λες και ταξιδεύουν μόνα τους. 

Στο τέλος, η αστική τάξη χύνει δάκρυα για τα θύματά της και κάνει νέα προγράμματα διάσωσης και απεξάρτησης κ.ο.κ. 

Ο καπιταλισμός είναι γεμάτος θύματα και σωτήρες!

Όμορφος κόσμος καπιταλιστικός, διαβολικά πλασμένος!  
 Αναρτήθηκε από symastev

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ