12 Απρ 2013

Θαυμάστε τη “δημοκρατία των ΗΠΑ


Θαυμάστε τη “δημοκρατία 

Εδώ και 1,5 μήνες η χώρα του, της οποίας είναι υπουργός εξωτερικών, έχει “περικυκλώσει” με τιςπολεμικές επιθετικές της “ασκήσεις” την κορεατική χερσόνησο. Ο ίδιος προχθές από την Ιερουσαλήμ εκτόξευε απειλές στρατιωτικής επέμβασης κατά του Ιράν και την άλλη μέρα φόρεσε το κοστούμι του “φίλου της Συρίας” που τόσον καιρό σπαράζεται από ένοπλες συγκρούσεις με ομάδες κατευθυνόμενες και ενισχυόμενες ποικιλότροπα από τις ΗΠΑ και τους συμμάχους τους.
Κι όλα αυτά στο όνομα της “δημοκρατίας των ΗΠΑ” που θέλει να επιβάλει στον κόσμο τους κανόνες της, τις “αξίες” της και τα συμφέροντα της ολιγαρχίας που την διοικεί.
Θαυμάστε λοιπόν στα παρακάτω βίντεο τη “δημοκρατία των ΗΠΑ” και τον σημερινό της υπουργό εξωτερικών Τζον Κέρι…
Το περιστατικό συνέβη πριν 6 χρόνια, το 2007 στη διάρκεια ομιλίας του Κέρι στο πανεπιστήμιο της Φλόριντα. Ένας φοιτητής κάνει στον Κέρι ερώτηση μη αρεστή και μόλις την ολοκληρώνει συλλαμβάνεται από την αστυνομία. (Αυτά να τα βλέπουν όσοι δεν κατανοούν ή παριστάνουν πως δεν κατανοούν τη σημασία του κατασυκοφαντημένου πανεπιστημιακού άσυλου εφόσον έχουμε “δημοκρατία”). Στη συνέχεια επειδή διαμαρτύρεται για τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί υποβάλλουν το φοιτητή σε ηλεκτροσόκ μέσα στην αίθουσα και μπροστά στα μάτια του ακροατηρίου και του ίδιου του Κέρι, που παρακολουθεί απαθής τη φρικωδία κι όταν αυτή ολοκληρώνεται, παροτρύνει όλους ότι “μπορούμε τώρα να ηρεμήσουμε”!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ