9 Ιουλ 2013

ΚΕΡΚΥΡΑ-Στον Μασούτη τα Δήμητρα Μάρκετ; Ανησυχία για 300 υπάλληλους

Στον Μασούτη τα Δήμητρα Μάρκετ; Ανησυχία για 300 υπάλληλους
Σύμφωνα με το Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων, η κερκυραϊκή αλυσίδα πρόκειται να εξαγοραστεί από τον όμιλο Μασούτη. Οι 300 εργαζόμενοι αγωνιούν για το μέλλον τους...


Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων: «Την Κυριακή 7/7/2013 το ΔΣ του Κερκυραϊκού Συνδέσμου Ιδιωτικών Υπαλλήλων είχε σύσκεψη με τους εργαζομένους γνωστής αλυσίδας Σ/Μ που πρόκειται να εξαγοραστεί από τον όμιλο Μασούτη.
Στη σύσκεψη αυτή συζητήθηκε η στάση που πρέπει να κρατήσουν οι εργαζόμενοι ούτως ώστε να μη χαθεί κανένα από τα εργασιακά δικαιώματά τους. Από τη μεριά των εργαζομένων εκφράστηκε η αντίθεση τους στο ενδεχόμενο πώλησης της επιχείρησης στον πιο πάνω όμιλο. Για το σκοπό αυτό την Τετάρτη 10/7/2013 και ώρα 21:30 στο πάρκινγκ του ΥΠΕΡΔΗΜΗΤΡΑ θα γίνει συγκέντρωση-συζήτηση ενάντια στο ξεπούλημα.
Το συγκεκριμένο ζήτημα εκτός από τους 300 εργαζόμενους και τις οικογένειες τους αφορά και έναν σημαντικό αριθμό μικροεπαγγελματιών που τροφοδοτούν τη συγκεκριμένη αλυσίδα Σ/Μ τους οποίους καλούμε σε κοινή δράση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ