22 Ιουλ 2013

Επιστολή του Δημήτρη Δασκαλόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα

Επιστολή του Δημήτρη Δασκαλόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα

Επιστολή προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα απέστειλε ο πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος με την οποία χαιρετίζει τη μετεξέλιξη του ΣΥΡΙΖΑ σε ενιαίο κόμμα μετά το συνέδριο.

Στην επιστολή ο κ. Δασκαλόπουλος επιχειρεί μια ολόκληρη πολιτική ανάλυση για τις τρέχουσες εξελίξεις, καθώς επίσης και προτάσεις του κ. Δασκαλόπουλου για την έξοδο από την κρίση. Μάλιστα σύμφωνα με τοiefimerida.gr η επιστολή δεν έχει ακόμη δοθεί στη δημοσιότητα από καμία πλευρά, ενώ υπήρεξε και μία παράγραφος της επιστολής που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδορος του ΣΕΒ δείχνει τόσο θετική αντιμετώπιση απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Πριν από λίγο καιρό είχε απευθύνει επίσημη πρόσκληση προς τον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, να μιλήσει στο συνέδριο του ΣΕΒ.

Αρκετοί είναι αυτοί που έχουν επικρίνουν τον κ. Δασκαλόπουλο για την αντιμετώπιση αυτή. Ο ίδιος απαντά ότι «δεν πρέπει να δαιμονοποιούμε τον ΣΥΡΙΖΑ», καθώς όπως πιστεύει για λόγους «συστημικής ευστάθειας» το κενό που άφησε το ΠΑΣΟΚ στην κεντροαριστερά πρέπει να καλυφτεί άμεσα. 
Πηγή: Το κουτί της Πανδώρας
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ