21 Αυγ 2013

To σκύλιασμα του Ψυχάρη και του ΔΟΛ

To σκύλιασμα του Ψυχάρη και του ΔΟΛ

Σχόλιο blog:Αναπαράγω με τη σειρά μου! Τι έγινε κυρ Σταύρο; Προβλήματα, προβλήματα; Έβγαλες τα νεύρα σου στον 902 από τα προβλήματα ή κάτι έχασες στις ανακατατάξεις στους ανταγωνισμούς σας; Περιμένω δισέλιδο σαλόνι στα ΝΕΑ για τα προβλήματα στον ΔΟΛ!Τι κρύβει η εσπευσμένη επιστροφή Ψυχάρη (με ελικόπτερο) στην Αθήνα

Σύννεφα μαζεύονται πάνω από τον ΔΟΛ. Οι ψίθυροι στους διαδρόμους της Μιχαλακοπούλου δυναμώνουν καθώς οι εργαζόμενοι δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει. Η εξόφληση του Ιουλίου δεν έχει ακόμη καταβληθεί και όπως έχει γνωστοποιηθεί μέσω των ανακοινώσεων του... WC, οι εργαζόμενοι θα την λάβουν περί τα τέλη του μήνα (23 Αυγούστου). Από κει και πέρα πληθαίνουν οι διαρροές ότι η επόμενη πληρωμή στον ΔΟΛ θα γίνει Οκτώβριο και βάλε!

Την ίδια ώρα το αφεντικό του συγκροτήματος, ο Σταύρος Ψυχάρης διέκοψε τις διακοπές του στο Πόρτο Χέλι και επέστρεψε εσπευσμένα με ελικόπτερο(!) στην έδρα του, προκειμένου «να διευθετήσει κάποιες επείγουσες εκκρεμότητες». Mάλιστα συγκάλεσε σύσκεψη με τους διευθυντές Μεμή και.. Καρακούση στην οποία παρέστησαν οι Πεφάνης και Μάνος. Οι εργαζόμενοι κάθονται στα καρφιά αν και τα διευθυντικά στελέχη διαρρέουν σενάρια για συμφωνία με επενδυτή, η οποία συνδέεται με την έξοδο του ΔΟΛ από το ΧΑΑ και αναμένεται να ανακοινωθεί στις αρχές φθινοπώρου. Η είσοδος βέβαια επενδυτή στον ΔΟΛ προϋποθέτει «περιστολή» σε δραστηριότητες, προσωπικό και μισθούς...
Πηγή: Zoornalistas


Μετά τις καθυστερήσεις πληρωμών, πρόβλημα με την πίστωση του χαρτιού

Ραγδαίες αναμένονται οι εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα στον ΔΟΛ, με δεδομένο ότι τα οικονομικά στοιχεία είναι θέμα χρόνου να προκαλέσουν «ασφυξία» στον ιστορικό εκδοτικό οργανισμό! Πλέον είναι κοινό μυστικό, τόσο στην αγορά όσο και στο εσωτερικό του συγκροτήματος, ότι εντός του φθινοπώρου θα παρθούν επώδυνες αποφάσεις που δεν αποκλείεται να αλλάξουν ριζικά την όψη του οργανισμού μετά από ένα περίπου αιώνα παρουσίας στα εκδοτικά πράγματα της χώρας.

Οι καθυστερήσεις στις πληρωμές του προσωπικού είναι η κορυφή του παγόβουνου, αφού σύμφωνα με τους γνωρίζοντες η συγκεκριμένη συνθήκη θα πάρει μόνιμα χαρακτηριστικά για όσο ο οργανισμός υφίσταται υπό τη σημερινή του μορφή.

Αν και οι απολύσεις δεν φαίνεται να είναι στο σχεδιασμό της διοίκησης, δεδομένου ότι απαιτούνται χρήματα για τις αποζημιώσεις… Το καμπανάκι χτύπησε ήδη από τη στιγμή που φημολογείται εντόνως τις τελευταίες ημέρες και ώρες, ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα πίστωσης για την έγκριση χαρτιού! Λέγεται ότι η εταιρία χάρτου δεν αποκλείεται εντός των επόμενων μηνών να διακόψει την τροφοδοσία χαρτιού στον οργανισμό, αν δεν τακτοποιηθούν παλαιότερες εκκρεμότητες. Με αυτά τα δεδομένα που εσχάτως εμφανίζονται ιδιαιτέρως πιεστικά, η ιδιοκτησία του οργανισμού και συγκεκριμένα ο Σταύρος Ψυχάρης με τους συνεργάτες του θα κληθεί να αποφασίσει για το τι μέλει γενέσθαι. Τα σενάρια βάσει των οποίων θα αποφασίσουν οι τελευταίοι – όπως είναι αντιληπτό, είναι το ένα χειρότερο από το άλλο, αφού κοινός παρανομαστής όλων ή αλλιώς το πρόβλημα, είναι η ίδια η υπόσταση του οργανισμού!

Ωστόσο, το μείγμα γίνεται ακόμη πιο εκρηκτικό σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις που έχει η πλευρά του ΔΟΛ απέναντι στο MEGA που επίσης αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, αδυνατώντας να εξυπηρετήσει τις άμεσες υποχρεώσεις του στις τράπεζες. Για αυτό σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Σταύρος Ψυχάρης δεν αποκλείεται – αργά ή γρήγορα – να βρεθεί απέναντι στο δίλημμα να διαλέξει μεταξύ MEGA ή ΔΟΛ! Δηλαδή, να πρέπει να αποφασίσει σε ποιο από τα δύο «μαγαζιά» θα ρίξει το βάρος του και φυσικά τα χρήματά του, προκειμένου να υπάρξει επόμενη ημέρα!
Πηγή: Enimerosi24

Συνολικά ως ΠΗΓΗ το leninreloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το σάπιο σύστημα εκεί που σάπιζε αρμολογείται

Του Αεροπεζοναύτη «Αρμοί είναι κενά ανάμεσα σε δομικά στοιχεία, ηθελημένα ή και αθέλητα, ...

TOP READ