21 Σεπ 2013

Το Πρώτο Θέμα με πρωτοσέλιδο το νεκρό Παύλο: Ο πιο βρώμικος και κίτρινος «αυριανισμός» είναι εδώ!

Το Πρώτο Θέμα με πρωτοσέλιδο το νεκρό Παύλο: Ο πιο βρώμικος και κίτρινος «αυριανισμός» είναι εδώ!

 
Κυκλοφόρησαν ήδη πληροφορίες και φωτογραφία με το αυριανό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του κομιστή Θέμου Αναστασιάδη, το «Πρώτο Θέμα». Στην πρωτοσέλιδη φωτογραφία εμφανίζεται μαχαιρωμένος ο Παύλος Φύσσας να ξεψυχά στα χέρια της κοπέλας του. Αυτό θα πει«χρυσαυγίτικη δημοσιογραφία».
 
Ο Αναστασιάδης - ο γλοιώδης αυτός τύπος που καλούσε τον χρυσαυγίτη τραμπούκο «Καίαδα» στην εκπομπή του - σκυλεύει το νεκρό με ένα ακόμη εμετικό πρωτοσέλιδο. Πριν απο λίγες εβδομάδες, η διαδικτυακή έκδοση του Πρώτου Θέματος δεν δίστασε να δημοσιεύσει φωτογραφίες του άψυχου σώματος του σχεδιαστή Μιχάλη Ασλάνη. Πρόκειται για το έσχατο σημείο ξεφτίλας και δημοσιογραφικής αλητειάς από ένα τσιράκι της κυβέρνησης και των μεγαλοεκδοτών. Ο«Αυριανισμός» σε νέες διαστάσεις.

Η πιθανή δημοσίευση της φωτογραφίας του Π.Φύσσα από το «Πρώτο Θέμα» εγείρει σοβαρότατο ζήτημα για την ΕΣΗΕΑ. Για πόσο ακόμη τα μαύρα κοράκια που πουλάνε θάνατο για λίγα παραπάνω φύλλα θα έχουν το δικαίωμα να δημοσιογραφούν;
 
Το μεγαλύτερο και σοβαρότερο ζήτημα που εγείρεται όμως είναι για όσους συνεχίζουν τα αγοράζουν την φυλλάδα του Αναστασιάδη. Για όσους την έχουν καταστήσει πρώτη σε κυκλοφορία, την στιγμή που το περιεχόμενο της είναι αντίστοιχο με μιας κίτρινης σκανδαλοθηρικής Espresso. Αυτούς που για λίγα κουπόνια ξεπουλούν την αξιοπρέπεια τους.

revol-now.blogspot.g






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ