11 Μαρ 2014

Για το καλό της Δημοκρατίας - Eλεύθεροι σκοπευτές του Μειντάν (βίντεο)

 Για το καλό της Δημοκρατίας - Eλεύθεροι σκοπευτές του Μειντάν (βίντεο)


Πλημμύρισε το διαδίκτυο αλλά και τα δελτία πολλών καναλιών με φωτογραφίες και βίντεο οπλισμένων παρακρατικών φασιστικών ομάδων, που πρωταγωνίστησαν στην ..."εξέγερση' του Κιέβου. Ρόπαλα, μαχαίρια, αλυσίδες, όπλα και όλα τα καλά. Εκείνες τις μέρες πάντως τίποτα από όλα αυτά δεν βλέπαμε.
Ακούγονται επίσης, αν και όχι τόσο δυνατά, τα όσα ειπώθηκαν από τον Εσθονό Υπουργό Εξωτερικών Ούρμας Πάετ στην Επικεφαλής Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ Κάθριν Άστον, που λέει, ότι οι σφαίρες που σκότωναν διαδηλωτές στην πλατεία Μειντάν, δεν ήταν του στρατού, αλλά προέρχονται από τα όπλα που είχαν οι παρακρατικοί!
 Παρ' όλα αυτά η προσωρινή "επαναναστατική" κυβέρνηση του Κιέβου, δεν ενδιαφέρεται να το ψάξει. Ούτε και η κ.Άστον όμως...

Βέβαια όλα όσα έγιναν εκεί, έγιναν για το καλό της Δημοκρατίας και του λαού... Ολοι άλλωστε ξέρουν πόσο ενδιαφέρονται και οι φασίστες αλλά και η Δύση για τους λαούς και τη Δημοκρατία.
Καμιά φορά λοιπόν για το καλό της Δημοκρατίας μπορεί να χρειαστεί να συμμαχήσεις "και με το διάβολο ακόμη"...

Το κακό είναι ότι στο τέλος, πως τα πάει πως τα φέρνει, το πάνω χέρι σε κάτι τέτοιες συμμαχίες πάντα το έχει ο διάβολος.
Αυτός εχει και την πρώτη και την τελευταία λέξη.

Αναρτήθηκε από

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ