11 Απρ 2014

Δ. Κουτσούμπας: “Δε χρειάζονται πανηγυρισμοί, η χώρα βυθίστηκε στη φτώχεια” (BINTEO)

Δ. Κουτσούμπας: “Δε χρειάζονται πανηγυρισμοί, η χώρα βυθίστηκε στη φτώχεια” (BINTEO)

Tην ανάγκη δημιουργίας μιας “πλατιάς λαικής συμμαχίας”, με κοινωνικοταξικά κριτήρια, που θα σταθεί απέναντι σε πολιτικές μνημονίων και μονοπωλίων, υπογράμμισε από την Κέρκυρα ο Γ.Γ. του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας.
Ο κ. Κουτσούμπας  είναι το βράδυ ομιλητής σε πολιτική εκδήλωση  του κόμματος στο Πεντοφάναρο, ενώ στη συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι στα τοπικά ΜΜΕ, ζήτησε ισχυροποίηση του ΚΚΕ σε Βουλή, Ευρωβουλή αλλά και σε Δήμους και Περιφέρειες με τη στήριξη των συνδυασμών της ΛΑ.ΣΥ. στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με αφορμή τη πρόσφατη έξοδο τις χώρας στις αγορές, ανέφερε ότι “δε χρειάζονται πανηγυρισμοί, από τη στιγμή που απαξιώθηκε η εργατική τάξη και βυθίστηκε η χώρα στη φτώχεια και την ανέχεια όλα αυτά τα χρόνια”.
Κατά τον κ. Κουτσούμπα, “μικρή ανάκαμψη μπορεί να έρθει, πρωτογενές πλεόνασμα υπάρχει, ωστόσο δε θα  ωφεληθούν λαός, νεολαία, βιοπαλαιστές  άνεργοι και αγρότες”.
Εκτίμησε ακόμη ότι πολλά από τα εξοντωτικά οικονομικά μέτρα θα ισχύσουν για πολλά χρόνια “με αποτέλεσμα η θηλειά να σφίγγει συνέχεια για τους εργαζόμενους”.
Οσο την επίσκεψη της Α. Μέρκελ στην Αθήνα,είπε ότι “ήρθε να δώσει τα διαπιστευτήρια της σε συνεργάτες της στη χώρα και σε οικονομικά συμφέροντα και μονοπώλια τα οποία εκπροσωπεί”.
(Aκολουθεί απόσπασμα από τη σημερινή συνέντευξη) :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ