22 Μαΐ 2014

Προς ψηφοφόρους της ΝΔ: Ο «κύριος Έμπολα» και ο «κύριος» Βορίδης

 Προς ψηφοφόρους της ΝΔ: Ο «κύριος Έμπολα» και ο «κύριος» Βορίδης


"Πατρίς, θρησκεία - Έμπολα - Οικογένεια".
«Εγώ λέω ότι η Γαλλία πρέπει να προετοιμαστεί για να υποστεί αυτό το σοκ, το μεταναστευτικό ρεύμα, λόγω της συνεχιζόμενης αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού. Ο κ. Έμπολα* μπορεί να λύσει το πρόβλημα μέσα σε τρεις μήνες» - Ζαν Μαρί Λε Πεν, ο γνωστός φασίστας της γαλλικής ακροδεξιάς.

*Έμπολα: Θανατηφόρος μεταδιδόμενος ιός που κυριολεκτικά θερίζει ολόκληρους πληθυσμούς στην υποσαχάρια Αφρική. Πρωτοεμφανίστηκε στα μέσα της δεκαετίας του '70 στο Ζαϊρ. 

Μια μεταδιδόμενη θανατηφόρα ασθένεια προτείνει ο Λε Πεν για να "λυθεί" το μεταναστευτικό πρόβλημα. Τον κ. Έμπολα. Αυτή είναι η πρόταση της γαλλικής ακροδεξιάς για τους συνανθρώπους μας που δεν έχουν στον ήλιο μοίρα. Που έρχονται στην ευρωπαϊκή ήπειρο για να γλυτώσουν απ' τους πολέμους και τη φτώχεια που τους καταδίκασε ο Ιμπεριαλισμός. Απανθρωπιά; Παλιανθρωπισμός; Μίσος απέναντι στον άλλο; Ρατσισμός; Όπως θέλετε ονομάστε το. 

Τα παραπάνω εμετικά τα είπε ο Λε Πεν. Γνωστό φασισταριό, γνωστός μισάνθρωπος στη Γαλλία. Τι σχέση έχει ο Λε Πεν με τη Νέα Δημοκρατία, με τη "δικιά μας" Δεξιά; Συνδετικός τους κρίκος ο Μάκης Βορίδης. 

Ο Μάκης Βορίδης: ο γραμματέας νεολαίας της χουντικής ΕΠΕΝ, ο μετέπειτα αρχηγός του φασιστικού "Ελληνικού Μετώπου". Το Ελληνικό Μέτωπο, ένα συνοθύλευμα νεοναζί που παρίσταναν τους πατριώτες και ακραίων εθνικιστών που μετά μεταπήδησαν στο Λάος, ήταν το ελληνικό παράρτημα του Front National, του φασιστικού κόμματος Λε Πεν. Η σχέση Βορίδη-Λε Πεν γνωστή. Σήμερα, ο Βορίδης είναι βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, εκ των εκλεκτών του Σαμαρά, τον οποίο στηρίζει όπου βρεθεί κι' όπου σταθεί, με πάθος που θα ζήλευε κι' ο Μπαλτάκος.

Πες μου τώρα, αθώε ψηφοφόρε της Νέας Δημοκρατίας:
Τι γνώμη έχεις για το Λε Πεν; Αν δεν θέλεις να πεις, είτε γιατί δεν ξέρεις, είτε γιατι δε σε αφορά, πες μου κάτι άλλο.
Τι γνώμη έχεις για τον Ιό "Έμπολα"; 

Και αφού απαντήσεις στο ερώτημα αυτό, αφού σκεφτείς το Βορίδη, το Λε Πεν και τις απόψεις τους, απάντησε και στο τελευταίο ερώτημα, πριν πας στην κάλπη την Κυριακή:

Τι διαφορά έχεις απ' τον πατενταρισμένο φασίστα της Χρυσής Αυγής; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ