6 Ιουν 2014

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Λιβανίζει στελέχη των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Λιβανίζει στελέχη των ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ


Το μήνυμα ότι «ακουμπά» και σε άλλες αστικές δυνάμεις, ότι είναι κομμάτι του αστικού πολιτικού συστήματος εκπέμπει η Χρυσή Αυγή, αφήνοντας κατά μέρος τα φληναφήματα περί τάχα αντισυστημικής οργάνωσης. Μάλιστα, μιλά ανοιχτά, κατονομάζει και λιβανίζει «σημαίνοντα στελέχη των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου» και «πλήθος επιφανών βουλευτών» από τους ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΑΝΕΛ και «ανεξάρτητους» που (όπως λέει) δεν επικροτούν τις διώξεις σε βάρος στελεχών της νεοναζιστικής οργάνωσης.
Συγκεκριμένα, μετά τις καταγγελίες προχτές στη Βουλή των υπόδικων στελεχών της οργάνωσης ότι εκτός από τον Τ. Μπαλτάκο, είχαν επίσης επαφές με τον διευθυντή του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γ. Μουρούτη, τον υπουργό Αδ. Γεωργιάδη και τουλάχιστον άλλους δύο υπουργούς που δεν κατονόμασαν, χτες ακολούθησε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της οργάνωσης όπου τονίζεται:
«Ηχηρότατες απουσίες υπήρξαν χθες στη Βουλή των Ελλήνων, κατά τη συνεδρίαση για τις άρσεις ασυλίας του Αρχηγού του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών του Κινήματος Ιωάννη Λαγού και Χρήστου Παππά.
Απουσίες με βαθύτερο νόημα, δίκην αποδοκιμασίας επί των βρώμικων μεθοδεύσεων της Χούντας Βενιζέλου - Σαμαρά και των αμιγώς πολιτικών διώξεων εις βάρος της Χρυσής Αυγής.
Μεταξύ των βουλευτών που απουσίαζαν, αρνούμενοι να συμμετάσχουν στο χθεσινό έγκλημα της επιχείρησης φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και της πολιτικής έκφρασης, βρίσκονται σημαίνοντα στελέχη των κομμάτων του αντισυνταγματικού τόξου.
Ενδεικτικά αναφέρονται οι παρακάτω: Από τη ΝΔ ο υπουργός Εσωτερικών Γ. Μιχελάκης, υπουργός Εθνικής Αμυνας Δ. Αβραμόπουλος, ο Πρόεδρος της Βουλής Ε. Μεϊμαράκης, ο υπουργός Ναυτιλίας Μ. Βαρβιτσιώτης, ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής, ο Γ. Γιακουμάτος και η Ελενα Ράπτη.
Από το ΠΑΣΟΚ οι Α. Κακλαμάνης, Μ. Ανδρουλάκης, Μ. Χρυσοχοΐδης, Δ. Κρεμαστινός και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Α. Λοβέρδος, Χ. Αηδόνης και Βύρων Πολύδωρας.
Από το Σύριζα η Ζ. Κωνσταντοπούλου, ο Σ. Παναγούλης, ο Α. Μητρόπουλος, ενώ απείχε η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ υποστηρίζοντας το αίτημα της Χρυσής Αυγής πως η διαδικασία είναι άκυρη, καθώς είχε παρέλθει το τρίμηνο από το αίτημα για την άρση της ασυλίας».
Παρακάτω, η οργάνωση μιλά για «πλήθος επιφανών βουλευτών» που «αποδοκιμάζουν τις πρακτικές των κομματικών τους ηγεσιών»...
Την ίδια στιγμή, δεν περνά απαρατήρητη η πρεμούρα στελεχών της ΧΑ να αναρτήσουν φωτογραφία από προχθεσινή αγκαλιά του Μιχαλολιάκου με τον Ηλ. Κασιδιάρη και τον τίτλο «Ενωμένη σαν γροθιά η ΧΑ», καθώς το τελευταίο διάστημα εντοπίζονται σημάδια που υποδηλώνουν διάσταση στο εσωτερικό της φασιστικής οργάνωσης, σχετικά με τις επιλογές και τις δηλώσεις της ομάδας Κασιδιάρη από τη στιγμή που μπήκε φυλακή ο Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ