5 Νοε 2014

ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ...ΣΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΤΟ "Γριβα μ"

 ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ...ΣΑΝ ΝΑ ΧΟΡΕΥΑΝ ΤΟ "Γριβα μ"




Το μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που έγινε την 1η Νοεμβρη στην Αθήνα πρέπει να τρόμαξε πολλούς και φαινομενικά "αντίθετους" και "αντικρουόμενους" μεταξύ τους .

Και όμως ακόμα και η φρασεολογία τους ,ακόμα και τα συντακτικά τους λάθη είναι καρμπόν ,λες και βγήκαν απο κοινό για όλους εκτυπωτή και κοινό κέντρο .!!! 

"Αριστερά" και δεξια "δημοκρατικα" σαιτ ,αγκαλια με ακροδεξιά , φασιστικά -ναζιστικά και με τις ιδιες λεξεις σχεδόν ,τους ίδιους "εντοπισμούς" ,την ίδια χολή και υπονοούμενα .Λες και υπακουουν σε Μαέστρο !!




εδω ,εδω ,εδω ,εδω,εδω και  εδω μερικα δειγματα αγκαλιασμενων βηματων σαν να χορευουν το "Γριβα μ σε θελει ο κοκος" 



Εκτος των χλευασμων ,την φανερη ενοχληση,την συκοφαντια ,την ειρωνια  κρυβουν και εναν ορατο ΦΟΒΟ ! Τον φοβο ,οχι οτι το ΠΑΜΕ και οι κομμουνιστες θα καρπωθουν εκλογικα οφελη μονο ,αλλα κατι πιο τρομακτικο για ολο αυτο το σκυλολοι : ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ του εργατικου και λαικου κινηματος ! 

Κι αυτη τη φορα χωρις φολκοριστες "αγανακτιστας" ,χωρις χυμα και μπαχαλοποιημενες συγκεντρωσεις ,που τις ειχε το συστημα του χεριου του και πληρως καθοδηγουμενες και ελεγχομενες ,αλλα με την σφραγιδα των εργατων πλεον ,που με τοσο κοπο παλευαν να αποφυγουν ουρλιαζοντας απο τα καναλια τους "μακρυα τα κομματα" (η οργανωμενη δραση δηλαδη ) ,"μονο ελληνικες σημαιες ακομματιστες" και αλλα τετοια απολιτικ και βολικα για την αστικη ταξη .Που με τοσο κοπο υπεθαλπταν και στηριζαν και οι κυβερνητικοι κι εργοδοτικοι βασταζοι τους στο Συνδικαλιστικο κινημα απ ακρο σ ακρο, με ντουφεκιες και διασπασμενους επιτηδες αγωνες .

καλα τα πηγανε στην γυροβολια τους ,να δουμε οταν αρχισει να χορευει ο εργατης λαος την Κατιουσα ,ποσες στροφες θα ριξουν 

ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ 
ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Η "ΠΑΡΤΙΔΑ " 
το ξέρουμε κι εμεις κι αυτοι.

Στις 27 να κανουν παλι σβουρες μεθυσμενοι για δευτερη φορα σε μικρο διαστημα 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ