13 Ιαν 2015

Γ.Ρούσσης: Δεν κόβουμε ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, από το ΚΚΕ κόβουμε!

 Γ.Ρούσσης: Δεν κόβουμε ψήφους από τον ΣΥΡΙΖΑ, από το ΚΚΕ κόβουμε!

Τσά!!!!
Σε άρθρο του στο "ΠΡΙΝ" της 11/1/15, τα όποια σοβαρά πολιτικά του σημεία σχολιάζονται στο Lenin reloaded, ο θρυλικός πλέον Γ.Ρούσσης, επιχειρηματο-λογώντας υπέρ της ψήφου στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, λέει μεταξύ άλλων και την μεγάλη αλήθεια.
Απολαύστε την με τα δικά του λόγια:

"...Αν όμως η εκλογική ενίσχυση αυτής της συμμαχίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ και Μετωπική Αριστερή Συμπόρευση (ΜΑΡΣ) έχει σαν αποτέλεσμα να μην αναδειχτεί ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά η ΝΔ πρώτο κόμμα και κυβέρνηση. μήπως καλό είναι να ψηφίσουμε τώρα ΣΥΡΙΖΑ και μετά βλέπουμε; Είναι ένα δεύτερο εύλογο ερώτημα πολλών έντιμων αριστερών πολιτών.  

 Καταρχάς δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο κόσμος που θα ψηφίσει αυτήν την συμμαχία θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο μάλιστα ακόμη και αν κατέβαιναν χώρια οι συνιστώσες της πολλοί από εκείνους που τώρα θα την ψηφίσουν θα έριχναν λευκό ή άκυρο, ή θα απείχαν, ή θα ψήφιζαν ΚΚΕ.[...]"
Υ.Γ.
 Ο γίγας Ρούσσης προτείνεται δικαίως και για την "χρυσή κοτσάνα" της προεκλογικής περιόδου, για την εφεύρεση του νεολογισμού της "πολιτικής ομοφοβίας" σε συνέντευξη του στον "Ενικό":

"...Λαμβάνοντας υπόψη ότι το ΚΚΕ εκτός του ότι συμπεριφέρεται ομοφοβικά απέναντι σε κάθε άλλη αριστερή δύναμη και αρνείται κάθε ριζοσπαστική μεταρρύθμιση μέχρι την έλευση του Αγίου σοσιαλισμού..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ