7 Φεβ 2015

Κι είναι ακόμα 7 Φλεβάρη!



Κ*Βοξ: Ουτε βήμα πίσω, ειτε με δεξιά είτε με αριστερή κυβερνηση

Επίθεση από δυνάμεις των ΥΜΕΤ και ΔΕΛΤΑ καταγγέλλει το κατηλειμμένο κοινωνικό κέντρο Βοξ τονίζοντας ότι «είναι διακαής πόθος της Ελληνικής Αστυνομίας η εισβολή και το κλείσιμο του Κατειλειμμένου Κοινωνικού Κέντρου»


Χθες (Παρασκευή) βράδυ, με αφορμή την επίθεση αγνώστων σε ενα περιπολικό που είχε σταθμεύσει στην περιοχή των Εξαρχείων εξ αιτίας ενός τροχαίου ατυχήματος, δυνάμεις των ΜΑΤ και Δέλτα επιτέθηκαν στο κοινωνικό κέντρο Βοξ το οποίο εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:

«Διμοιρίες των ΥΜΕΤ συνοδευόμενες από πολυδύναμες ομάδες Δ επιτέθηκαν στην Πλατεία Εξάρχείων και στα γύρω στενά, σήμερα 6/2/2015. Μία διμοιρία προερχόμενη από Θεμιστοκλέους επιχείρησε να εισβάλει στο Κατειλειμμένο Κοινωνικό Κέντρο ΒΟΞ. Η επίθεση αποκρούστηκε σθεναρά από την περιφρούρηση της κατάληψης, αναγκάζοντας τη διμοιρία να οπισθοχωρήσει-κάνωντας χρήση χημικών-προς την οδό Αραχώβης.

Ξέρουμε ότι είναι διακαής πόθος της Ελληνικής Αστυνομίας η εισβολή και το κλείσιμο του Κατειλειμμένου Κοινωνικού Κέντρου ΒΟΞ, είτε με δεξιά είτε με αριστερή κυβέρνηση.

Να ξέρουν ότι θα μας βρίσκουν ΠΑΝΤΑ απέναντι τους.
ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ
Κ*ΒΟΞ»
***

Στο μεταξύ, στον αντίποδα της στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στο Κ ΒΟΞ ενάντια στην αυθαιρεσία της αστυνομίας που αγνοεί την κυβέρνηση φαίνεται να βρίσκεται ο γνωστός αντιεξουσιαστής βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Διαμαντόπουλος, κατά κόσμον Παπα-Σούρας.

Ο αντιεξουσιαστής βουλευτής καταδίκασε τους "βαθιά νυχτωμένους" που έκαψαν όχημα της τροχαίας και "άδειασε" τους συντρόφους του στο Κ Βοξ, ισχυριζόμενος ότι η περιοχή "ΔΕΝ αστυνομοκρατείται."

***
Σε άσχετα νέα, 70% περίπου των Ελλήνων, περιλαμβανομένων του Τάκη Μπαλτάκου, του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου, του Βύρωνος Πολύδωρα, του Μπάμπη Παπαδημητρίου, του Χάρι Κλυν και της ένοπλης οργάνωσης Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ. Ενδιφέρον παρουσιάζει ότι το ποσοστό είναι ευθέως ανάλογο με το ποσοστό του υφιστάμενου Μνημονίου που υποστηρίζει ο ριζοσπάστης αριστερός Υπουργός Οικονομικών Γιά(ν)νης Βαρουφάκης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ