9 Φεβ 2015

Σύντομη απάντηση στο Γ.Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ

 Σύντομη απάντηση στο Γ.Μπαλάφα του ΣΥΡΙΖΑ

Ξεκινάμε με την απάντηση: Ναι, κύριε Μπαλάφα, το ΚΚΕ κάνει αγώνες. Όχι τώρα. Εδώ και εννιά δεκαετίες. Το γνωρίζουν και οι πέτρες αυτής της πατρίδας. Το αναγνωρίζουν μέχρι και έντιμοι εχθροί του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ, κ.Μπαλάφα, κάνει αγώνες εκεί που πονάει και ματώνει η εργατική τάξη, στις απεργιακές κινητοποιήσεις, στους χώρους δουλειάς, απέναντι στους "υγιείς επιχειρηματίες" που το ξεπουλημένο, θλιβερό, μόρφωμα στο οποίο ανήκετε, ο ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζει και θέλει να ενισχύσει. Το ΚΚΕ, κ. Μπαλάφα, ζημώνεται εδώ και δεκαετίες μέσα στις λαϊκές μάζες, όχι στα σαλόνια των Brookings, του ΣΕΒ και των αμερικανοευρωπαϊκών think tank. Σε αντίθεση με την σάπια σοσιαλδημοκρατία που εσείς εκπροσωπείτε, κ. Μπαλάφα, το ΚΚΕ ουδέποτε έδωσε ούτε θα δώσει πιστοποιητικά πολιτικής νομιμοφροσύνης στα ντόπια και ξένα αφεντικά του πλούτου, στους Λάτσηδες και τους Αγγελόπουλους, στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Το ΚΚΕ, κ.Μπαλάφα, δεν έβγαλε ποτέ απ' το λεξιλόγιο του τις λέξεις τις ξύλινες, τις αληθινές, που πονάνε: τον Καπιταλισμό, τον Ιμπεριαλισμό, τα μονοπώλια, την ταξική πάλη. Σε αντίθεση με την "Αριστερά" σας η οποία προσχώρησε ολοκληρωτικά στο αστικό στρατόπεδο, ξεπουλώντας κάθε ιδανικό, κάθε ιδέα, κάθε ιδεολογία στο βωμό της εξουσίας και του κέρδους. Το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές, κ.Μπαλάφα, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των λαϊκών αγώνων κάθε μέρα και όχι όποτε έρχονται εκλογές. Το ΚΚΕ, οι κομμουνιστές, κ.Μπαλάφα, δεν είναι σαν τα μούτρα σας όσο κι' αν αυτό σας πονάει. Γι' αυτό, τα πολιτικά κουβαδάκια της προβοκάτσιας, του αντικομμουνισμού και της συριζαιοχυδαιότητας σας αλλού, σε άλλη παραλία, εκεί που σας παίρνει, κ.Μπαλάφα. 

Ποιούς αγώνες;
Πηγή: Redfly Planet.
Αυτό ήταν η ερώτηση του Γ. Μπαλάφα, όταν ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Θ. Παπαχριστόπουλος, απευθύνθηκε και είπε στους κομμουνιστές να το βουλώσουν, έχοντας όμως μείνει μάλλον στην προεκλογική συνταγή, περι "σεβασμού του ΚΚΕ όταν προσπαθούμε να αρπάξουμε τους ψηφοφόρους του".

Με το τέλος των εκλογών, και την ολοκλήρωση της υφαρπαγής των αριστερών και προοδευτικών ψήφων, τελείωσε και ο σεβασμός του Γιάννη Μπαλάφα στους αγώνες του ΚΚΕ, οι οποίοι μάλιστα εξαφανίστηκαν κατα τον - προεκλογικά γλύφτη και μετεκλογικά αυριανιστή - βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Το συγκεκριμένο παράδειγμα είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικό, για τις διαθέσεις ακόμα και των πιο "ήπιων" στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ΚΚΕ, το εργατικό κίνημα και τους ίδιους τους εργάτες. Φανταστείτε δηλαδή τι λένε off camera, και τι θαλένε on camera σε λίγο καιρό, οι Φίληδες, οι Κοντονήδες, οι Καρτεροί, οι Κυρίτσηδες και η λίστα συνεχίζεται και δεν τελειώνει ...

         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ