20 Απρ 2015

ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, πώς ξέρεις ότι δεν θα γεννήσεις «ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΘΟ» παιδί ή δεν θα σου μείνει ΑΝΑΠΗΡΟ από αρρώστια ή ατύχημα;

 ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΕ, πώς ξέρεις ότι δεν θα γεννήσεις «ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΝΟΘΟ» παιδί ή δεν θα σου μείνει ΑΝΑΠΗΡΟ από αρρώστια ή ατύχημα;



…Το συγκεκριμένο βίντεο χρονολογείται μόλις λίγους μήνες πριν από τη δολοφονία του Π. Φύσσα και συμπληρώνει το «παζλ» των ναζιστικών ιδεών της ΧΑ για μετανάστες, Ρομά, ομοφυλόφιλους και αδύναμους, που έχουν ρίζες απευθείας στο Γ' Ράιχ.
ΦΑΣΙΣΤΟΝΑΖΙΔΕΣ
«...Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, η έμφυτη κινητήρια… φυλετική ψυχή... Το ομαδικό αυτό αίσθημα που συσφίγγει τις ανθρώπινες ομάδες είναι ο εθνικισμός...
Εθνικισμός είναι η άμεση βίωση της φυλετικής ψυχής. Ατομα στερούμενα εθνικιστικών εξάρσεων, είτε είναι άτομα παθολογικά είτε φυλετικώς νόθα, είτε είναι άνθρωποι ψυχικά διεστραμμένοι, είτε βιολογικά νόθοι»...


"…Ιδιαίτερη μέριμνα οφείλει να δοθεί στην υγεία των νέων αλλά και στην προγενετική ιατρική και κυρίως και πάνω από όλα στην ευγονική, δηλαδή την έγκαιρη κρατική μέριμνα για γεννήσεις παιδιών υγιών κατάλληλων να φέρουν πάνω τους τον τίτλο του πολίτη-οπλίτη…"

… βεβαίως προτείνεται ευθαρσώς και η ευθανασία των ψυχικά νοσούντων
 «…Τα κληρονομικώς βεβαρημένα άτομα όπως οι παρανοϊκοί, οι πνευματικώς καθυστερημένοι, οι σχιζοφρενείς, οι επιληπτικοί, οι φορείς μεταλλαχθέντων γονιδίων, οι αθεράπευτοι αλκοολικοί, οι προχωρημένοι τοξικομανείς και άλλοι, θα πρέπει να υποβάλλονται σε στείρωση. Η φυσική επιλογή, η στείρωσις και η ευθανασία είναι ορθές εφ' όσον συνδυάζουν σοβαρές νομικές εγγυήσεις, υπεύθυνο ιατρικό έλεγχο και βιολογικώς ηθική βάση»,  
είναι μόνο ορισμένες από τις φρικτές «λύσεις» που προτείνονται...

holocaust-facts-holocaust
Η αναφορά προκαλεί ανατριχίλα, ιδιαίτερα αν θυμηθεί κανείς ότι:
στο πλαίσιο της «ευγονικής», περισσότεροι από 275.000 ανάπηροι θυσιάστηκαν στον βωμό της ιδεολογίας του Χίτλερ.
Συγκεκριμένα, στις 18 Αυγούστου 1939, η φασιστική-ναζιστική γερμανική κυβέρνηση εξέδωσε διάταγμα με το οποίο υποχρέωνε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να αναφέρει όλα τα νεογέννητα και τα παιδιά κάτω των τριών ετών που υπέφεραν από βαριές αναπηρίες.

Κλινικές... εξόντωσης
Τον Οκτώβριο του 1939 οι αρχές άρχισαν να παροτρύνουν τους γονείς παιδιών με αναπηρία να τα εισάγουν σε παιδιατρικές κλινικές.

Οι κλινικές αυτές στην πραγματικότητα ήταν πτέρυγες εξόντωσης, όπου το ιατρικό προσωπικό που είχε προσληφθεί ειδικά για τον σκοπό αυτό, δολοφονούσε τα παιδιά με αναπηρία με θανατηφόρες δόσεις φαρμάκων ή στερώντας τους τροφή. 

Αργότερα, το πρόγραμμα εξόντωσης συμπεριέλαβε και εφήβους έως 17 ετών...
Οι σχεδιαστές του σύντομα επέκτειναν το πρόγραμμα εξόντωσης και στους ενήλικους τροφίμους ασύλων.
Το 1939 ο Αδόλφος Χίτλερ έδωσε μυστική εντολή με την οποία εξασφαλιζόταν αμνηστία στο προσωπικό που συμμετείχε στο πρόγραμμα αυτό.
Οι λειτουργοί της ονόμασαν αυτή τη μυστική επιχείρηση «T4».



(Στη φωτογραφία απεικονίζονται ΜΑΖΙΚΟΙ ΤΑΦΟΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Δείτε και ΣΥΓΧΡΟΝΟ VIDEO ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ αλά Χίτλερ η δολοφονική ναζιστική οργάνωση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.)

Στις 6 εγκαταστάσεις θαλάμων αερίων που δημιουργήθηκαν λοιπόν απ' τη φασιστική-ναζιστική κυβέρνηση του Χίτλερ, έχασαν τη ζωή τους περισσότεροι από 70.000 ανάπηροι κάθε ηλικίας, ωστόσο -σύμφωνα με τους ιστορικούς- το πραγματικό νούμερο μπορεί και να ξεπερνά τους 270.000.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΦΑΣΙΣΜΟς ΦΩΤΟ ΕΥΓΟΝΙΚΗ
Τη θεωρία της «ευγονικής» ανέφερε για πρώτη φορά επίσημα η Χρυσή Αυγή σε ιστότοπο της «Πράσινης Πτέρυγας - Για το Φυλετικό Ανθρωπισμό και την Οικολογική Συνείδηση» στις 14 Μαΐου 2007.


ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΤΟΦΙΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ