26 Ιουν 2015

Μανιαδάκηδες! Χυδαίο φωτομοντάζ του «Εργατικού Αγώνα»

 Μανιαδάκηδες! Χυδαίο φωτομοντάζ του «Εργατικού Αγώνα»

Το γνωρίζουμε κ εμείς το photoshop...
Θέλουν οι αντικομμουνιστές, τα τσιράκια των αστών να κρυφτούν και ο ενθουσιασμός τους δεν τους αφήνει. Είναι τόσο το μένος των Μανιαδάκηδων του «Εργατικού Αγώνα» να χτυπήσουν το ΚΚΕ, που σε πρόσφατο κείμενο στην σελίδα τους έβαλαν πλάϊ-πλάϊ το ΓΓ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπα με τον Ναζί αρχηγό της Χρυσής Αυγής Μιχαλολιάκο!

Οι χυδαίοι προβοκάτορες του «Εργ. Αγώνα» έφτιαξαν το παραπάνω φωτομοντάζ διαλέγοντας έναν όχι τυχαίο τίτλο. «Ρήξη εδώ και τώρα με ΕΕ-ΔΝΤ», θέλοντας να περάσουν το μήνυμα ότι κανένα κόμμα δεν είναι αντίθετο στην ΕΕ, κανένα δε μιλά για ρήξη με την ΕΕ. Και φυσικά να περάσουν στους αναγνώστες τους ότι, τι ΚΚΕ, τι Χρυσή Αυγή, ένα και το αυτό είναι. Πρόκειται για πρακτικές που θα ζήλευε και ο ίδιος ο αλήστου μνήμης υπουργός του Μεταξά, Μανιαδάκης.

Αφού λοιπόν έφαγαν κράξιμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το απαράδεκτο, αντικομμουνιστικό, αντιΚΚΕ αυτό φωτομοντάζ, οι σύγχρονοι μανιαδάκηδες... άλλαξαν φωτογραφία! Πρόσθεσαν δε κάτω απ' το (επιεικώς γελοίο) άρθρο τους και «απαραίτητη διευκρίνηση απ' το καλλιτεχνικό τμήμα του Εργατικού Αγώνα»!! Λες και δεν κατάλαβε και η κουτσή Μαρία ποιός ήταν ο σκοπός τους απ' την αρχή. Τέτοιοι κουτοπόνηροι είναι...

Το δε άρθρο που υπογράφει ένας Δημητριάδης στερείται σοβαρότητας για να γίνει αντικείμενο συζήτησης ή κριτικής. Απ' τη μια παραδέχεται ότι «Το ΚΚΕ φυσικά δεν είναι υπέρ της ΕΕ. Έχει τη θέση και ορθά, ότι ο σοσιαλισμός δεν μπορεί να η οικοδομηθεί εντός της ΕΕ, γι' αυτό και η χώρα πρέπει να αποχωρήσει από την ΕΕ όταν η εργατική τάξη και οι σύμμαχοί της πάρουν την εξουσία» κι' απ' την άλλη... εγκαλεί το ΚΚΕ ότι στην ουσία δεν έχει γραμμή ρήξης με την ΕΕ, όπως τα αστικά κόμματα!! Εκτός και αν πιστεύουν ότι η έξοδος από την ευρωζώνη στην σημερινή συγκυρία, με το εργατικό-λαϊκό κίνημα σε στασιμότητα, θα ήταν το πρώτο βήμα για την σοσιαλιστική επανάσταση.

Θα ήταν παράφρονες εάν δεν ήταν συνειδητοί προβοκάτορες...
Πηγή: Revoloution now!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ