2 Ιουλ 2015

Απατεωνες; Γ. Βαρουφάκης στο Bloomberg : Συμφωνία θα γίνει είτε με «όχι» είτε με «ναι»

 Γ. Βαρουφάκης στο Bloomberg : Συμφωνία θα γίνει είτε με «όχι» είτε με «ναι»



 
Μνημόνιο θα εφαρμοστεί είτε επικρατήσει το «ναι» είτε επικρατήσει το «όχι» είναι το νόημα των όσων δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης στο «Bloomberg». 
 
Ανέφερε ότι εάν επικρατήσει το «όχι» μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία από την επόμενη μέρα, ενώ αν επικρατήσει το «ναι» θα παραιτηθεί άλλα θα βοηθήσει τον νέο υπουργό να εφαρμόσει την συμφωνία. Ερωτηθείς εάν θα είναι υπουργός τη Δευτέρα σε περίπτωση που βγει το «ναι» απάντησε: «Όχι δεν θα είμαι, αλλά θα βοηθήσω όποιον είναι, να το περάσει από το κοινοβούλιο». Επίσης εκτίμησε ότι εάν υπερισχύσει το «ναι» θα χρειαστεί να γίνει ανασχηματισμός, αλλά απέφυγε να απαντήσει εάν θα σχηματιστεί μια άλλη κυβέρνηση συνεργασίας. 
 
Ο υπουργός Οικονομικών κατέφυγε σε κορώνες για την ανάγκη να υπογραφεί μια συμφωνία που θα περιλαμβάνει αναδιάρθρωση του χρέους, όπως επιζητούν οι ντόπιοι επιχειρηματικοί όμιλοι. Όπως είπε, θα ήταν καλύτερα να κόψει το χέρι του από το να υπογράψει μια νέα συμφωνία που δεν θα προβλέπει την αναδιάρθρωση του χρέους της Ελλάδας.
 
Πηγή : 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ