27 Αυγ 2015

Εκλογές έρχονται. Ολες οι υπηρετριούλες φοράνε μάσκες ... κι΄είν΄ όλες τους τρελλά δογματικές !!!

 Εκλογές έρχονται. Ολες οι υπηρετριούλες φοράνε μάσκες ... κι΄είν΄ όλες τους τρελλά δογματικές !!!

 
  # Βαδίζουμε προς τις πρώτες εκλογές που ΟΛΑ τα κόμματα που διεκδικούν την “εξουσία” (δηλαδή να είναι οι υπηρετριούλες της αστικής τάξης αλλά με μιά κυβερνητική καρέκλα στον κώλο τους) ... έχουν ΚΟΙΝΟ πρόγραμμα. Το απόλυτο ξεβράκωμα της “καπιταλιστικής δημοκρατίας” !!!
    # Ξέρουμε τι θα εφαρμόσουν – έχει φροντίσει ο Τσίπρας γι΄αυτό. Το θέμα είναι ποιές υπηρετριούλες και με ποιό συνδυασμό (μετεκλογική συνεργασία το λένε !!) ... θα μας το “εφαρμόσει” καλύτερα.

   # Με την ποταμοπασοκονεοδημοκρατία τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Αυτοί ανήκουν στις υπηρετριούλες του ... “ναί σε όλα” ... στις επιθυμίες του αφεντικού. Κανονικά πορνίδια ... που ξέρουν πως να απολαύσουν έναν ξεγυρισμένο βιασμό. Εξάλλου εδώ στο κουκουέδικο δεν τους ενοχλούμε πολύ αυτούς ... επειδή κάνουν την δουλίτσα τους "τίμια" και βεβαίως επειδή παραδοσιακά εμείς ... “είμαστε τα δεκανίκια τους” !!!
  
  # Υπάρχουν και κάτι “περήφανες” υπηρετριούλες της αστικής τάξης ... που ενώ δέχτηκαν με διάφορα “μή ... ωχ ... ναί” τσαλιμάκια τον δικό τους βιασμό-μνημόνιο ... τώρα επιδιώκουν – λένε – αντισταθμιστικά μέτρα σε αυτά που έχουν συμφωνήσει με τους “εταίρους-βιαστές”, ώστε να ανατρέψουν τις επιπτώσεις από το μνημόνιο που ψήφισαν. Του κώλου τα εννιάμερα !!! Θυμάστε εκείνον τον αριστερό, τον ήρεμο, τον κύρ Φώτη ... που όσο ψήφιζε και εφάρμοζε τα μνημόνια ... πάλευε να “απαγκιστρωθεί” ??? Σχεδόν κανείς δεν τον θυμάτε ... αλλά πολλοί θα πάνε να ψηφίσουν τον καινούργιο ... τον Αλέξη τον απαγκιστρωτή ... μεγάλη η χάρη του. Απο κοντά έρχονται και κάτι υπηρετριούλες-παλαιόθεν πορνίδια της δεξιάς και τώρα συγκυβερνήτες της “αριστεράς” ... που ενώ στον πρώτο και στον δεύτερο βιασμό (μνημόνια τα λένε) δεν τους έδωσε κανένας καμμία σημασία (είναι και λίγο τσουπωτές αυτές) ... τις “τακτοποίησαν” στον τρίτο, αλλά παρ΄όλα αυτά επιμένουν πως είναι αντιμνημονιακές και προνομιούχοι εταίροι στην επόμενη κυβέρνηση ... που θα ξανακαταργήσει τα μνημόνια. Α και να μην το ξεχάσουμε ... θα πατάξουν και την διαφθορά των αφεντικών τους.
   
 # Το πράγμα σοβαρεύει με κάτι άλλες υπηρετριούλες της αστικής τάξης ... που παρότι δεν το παραδέχονται οτι είναι τοιούτες ... που παρότι εφτά μήνες κρατάγανε κανονικά το φανάρι στον τελευταίο βιασμό (με υπουργικές πολυθρόνες περασμένες στα κωλαράκια τους) ... που παρότι την τραβήξαν την “εξαψή τους” όσο ο βιασμός συντελούνταν (πιστεύω να γίνομαι κατανοητός) ... που παρότι ακόμα δεν έχουν διακορευτεί επισήμως ... ετοιμάζονται λέει να διαπραγματευτούν σκληρά με τα ίδια αφεντικά !!! Θέλουν – λένε – να διαπραγματευθούν ... ακριβώς με τα ίδια όπλα (το ξεσκονόπανο, το μίνι μισοξώβυζο φουστανάκι και την υπόγεια πουτανιά) ... που διαπραγματεύθηκαν και οι προηγούμενες. Απλά ετούτες απειλούν πως εαν τα αφεντικά ... επιμένουν σε νέο βιασμό ... δεν θα κάτσουν να τον “ευχαριστηθούν” (όπως οι προηγούμενες) ... αλλά θα φύγουν απ΄το σαλόνι ... και θα βγούν στο μπαλκόνι (το λένε έξοδο απο την ευρωζώνη και θα το κάνουν ... εαν και εφόσον χρειασθεί) !!! Θέλουν και αυτές ... να κυβερνήσουν μετά τις εκλογές για να ξαναξεσκίσουν τα μνημόνια ... χωρίς όμως να ενοχληθούν τ΄αφεντικά. Σε αυτό το σημείο ... το βίτσιο ... αποκτά επιστημονικά ανεξερεύνητες διαστάσεις και μεγέθη.
  
  # Εχουμε και άλλες υπηρετριούλες στο αρχοντικό μας. Κάποιες που ξεσκίζονται πως δεν είναι ... ούτε υπηρέτριες ... ούτε πουτάνες (με την κακή έννοια). Είναι οι βρώμικες υπηρέτριες ... επειδή τ΄ αφεντικά τις “περιποιούνται” άλλο τόσο όσο κι΄αυτές τα “εξυπηρετούν” ... στα κρυφά, στα υπόγεια ... για να κυκλοφορούν στα σαλόνια και να κοκορεύονται τις αθώες παρθένες. Είναι βρώμικες ... επειδή φαντασιώνονται ότι είναι οι εκλεκτές του αφεντικού. Δεν είναι τίποτα άλλο παρά η τελευταία αναλώσιμη εφεδρεία. Αυτές δεν θέλουν να κυβερνήσουν. Θέλουν να “διοικήσουν” !!! Τα βρωμερά φασισταριά έχουν στα χέρια τους όλη την τεχνογνωσία και τους μηχανισμούς της αστικής τάξης. Το ξέρουν το παιχνίδι και περιμένουν την ώρα τους για να το παίξουν. Δεν θα αποτελούσαν ποτέ πρόβλημα ... εαν οι άλλοι υπηρέτες της αστικής τάξης δεν παγίδευαν τους λαούς στο “στημένο” παιχνίδι. Οσο θα τους παγιδεύουν ... οι υπηρεσίες τους θα είναι πολύτιμες.
    
   # Ολοι αυτοί λοιπόν ... θέλουν να μας κυβερνήσουν για να συμμαζέψουν ... τα ασυμμάζευτα του καπιταλισμού. Ελπίζουν κάποτε να ρθεί η “ανάπτυξη” για να ανασάνουν.
 
   # Κάνουν τα πάντα για να “μερεμετίσουν” την καπιταλιστική βαρβαρότητα ... προσεύχονται να τελειώσει το κακό, προσεύχονται για το ανέφικτο ... τρέμουν στην ιδέα πως η κρίση μπορεί να βαθύνει ... τρέμουν στην ιδέα πως τα αφεντικά τους θα ξαμολύσουν το φασισταριό ... είναι αντιφασίστες της φακής επειδή ενώ γνωρίζουν πως το φασισμό θα τον τσακίζει μόνο ο οργανωμένος λαός και η εξουσία του ... κάνουν τα πάντα για να αφοπλίσουν, να αδρανοποιήσουν τον λαό ... επειδή τρέμουν τον αποφασισμένο λαό ... στρώνουν τον δρόμο στην “κοινοβουλευτική” δικτατορία ή στην ανοιχτή φασιστική δικτατορία του κεφαλαίου ... ξέρουν οτι δεν θα έχουν καμμιά τύχη στην λαική εξουσία εαν δεν αλλάξουν στρατόπεδο, εαν δεν πάνε με το μέρος του λαού ... ξέρουν οτι τότε θα έχουν τελειώσει τα παλιά παιχνιδάκια γι΄αυτούς και τ΄αφεντικά τους ... θα αντισταθούν με νύχια και με δόντια ... και γι΄αυτό δεν θα δυσκολευτούν πολύ να απαντήσουν στο δίλημμα που αργά ή γρήγορα θα αντιμετωπίσουν: με τον λαό ή με τους αστούς ?? ... σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα ?? ... ταξική σύγκρουση ή ταξική “συμφιλίωση” ?? ... διχτατορία του προλεταριάτου ή φασισμός ??
   
 # Το δίλημμα το αποφεύγουν όπως ο διάολος το λιβάνι ... με επιχειρήματα πονηρά έως βλακώδη ... και κυρίως αντιιστορικά για τον απλό λόγο ότι τα φοβερά διλήμματα δεν τα θέτουν οι άνθρωποι στον εαυτό τους και μπορούν όποτε θέλουν να τα αποφύγουν ... αλλά η κίνηση της κοινωνίας και της ιστορίας στους ανθρώπους και τότε απαραίτητα ο κάθε ένας πρέπει να πάρει θέση. Οι πολιτικοί πρόγονοι όλων αυτών ... πάντα στις κρίσιμες καμπές της ιστορίας του καπιταλισμού ... διάλεγαν σταθερά θέση ενάντια στους λαούς αλλά πάντα στο όνομα της “ευημερίας” του λαού ... υπεράσπιζαν με κάθε τρόπο την επιβίωση του εκμεταλλευτικού συστήματος. Την μόνη πολυτέλεια που έχουν για την ώρα οι διάφοροι υπηρέτες του καπιταλισμού ... είναι πως ακόμα μπορούν να αποφεύγουν το δίλημμα. Το κακό για αυτούς είναι ότι τώρα ... το θεωρούν απίθανο, απόμακρο και εξωπραγματικό να αναγκαστούν να το απαντήσουν ... και αυτός είναι ο λόγος που προσπαθούν να το κρύψουν όσο καλύτερα μπορούν.
   
 # Τα βασικότερα επιχειρηματά τους είναι πως έχουν παρέλθει ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ οι καιροί των επαναστάσεων. Επενδύουν όλες τις ελπίδες τους στην ταξική ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ προσκολλημένοι ιδεαλιστικά στην ονείρωξη της “ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ” της ταξικής πάλης και της “αιώνιας” ικανότητας του καπιταλισμού να ΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ από τις κρίσεις του άσχετα με τις ανθρωποθυσίες που απαιτούνται κάθε φορά. Χρησιμοποιούν τις εξελίξεις στον σοσιαλιστικό κόσμο σαν απόδειξη της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ αποτυχίας του δρόμου της ταξικής πάλης αρνούμενοι να διανοηθούν πως οι κοινωνίες θα έχουν και άλλη ιστορική ευκαιρία. Και όσο πλησιάζει και την βλέπουν καθαρότερα μπροστά τους τόσο “λυσσάνε” όλοι τους να ... “λυπούνται που ο σοσιαλισμός απέτυχε και δυστυχώς δεν έχει άλλη ευκαιρία”... μοιράζοντας όμως απλόχερα συγχωροχάρτια και "νέες ευκαιρίες" ανά πάσα στιγμή στον καπιταλισμό !!! Σαν καλοί υπηρέτες της αστικής τάξης έχουν ΥΙΟΘΕΤΗΣΕΙ όλες τις βασικές επιλογές της (ΝΑΤΟ, ΕΕ) και όσο και να δυσκολεύονται να πείσουν τους λαούς σκίζονται για αυτές ... άσχετα εάν ο καθένας από αυτούς ντύνει τις θέσεις του ανάλογα με το ποιά θέση επιδιώκει να καταλάβει κάθε φορά στην πολιτική πίτα της αστικής κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Πηδάνε με καταπληκτική ευκολία από κόμμα σε κόμμα, φτιάχνουν καινούργια με ιλιγγιώδεις ρυθμούς ... αλλά δεν πρέπει να μας διαφεύγει πως ταυτόχρονα όλοι τους είναι ... τρομερά προσκολλημένοι στον δρόμο που εξυπηρετεί την αστική τάξη μόνο. Βέβαια επειδή η κυρίαρχη τάξη τους επιτρέπει να παίζουν στο παιχνίδι της μόνο με έναν όρο ... δηλαδή να “πείθουν”, να αναγκάζουν ή και να παρασύρουν τις λαϊκές μάζες ... όλες οι υπηρετριούλες πρέπει να φορέσουν και από μιά μάσκα κάθε φορά για να κρύψουν το βασικό. Πως ο λαός δεν έχει κανένα κοινό συμφέρον με την τάξη που τον εκμεταλλεύεται και ακόμα πως τα ψίχουλα που θα της αποσπάσει κατά καιρούς τα πληρώνει πολλαπλάσια.
   
 # Η σημερινή μάσκα της νουδούλας ... είναι το πόσο σκατά μπορεί να τα κάνει η “αριστερά” ενώ αυτοί έχουν τον τρόπο και τις άκρες να διορθώσουν τα “λάθη”. Το πως συμβαίνει κάθε φορά τα “λάθη” να ξεσκίζουν τον λαό και να μην ακουμπάνε ποτέ την αστική τάξη ... δεν θα μας το εξηγήσουν ποτέ. Το πάλαι ποτέ κραταιό πασοκ ... θέλει να φορέσει την μάσκα της ατιμασμένης πλην τίμιας πιά κορασίδας, τώρα που κατάφερε να ξεκολλήσει από το σώμα της τον “σατανά” και να τον στείλει στον σύριζα. Το ποτάμι φοράει την μάσκα ... του δουλευταρά επιχειρηματία που μόνο αυτός μπορεί να σώσει τον δουλευταρά (και εαν είναι δυνατόν απλήρωτο) εργαζόμενο ο οποίος δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας επιχειρηματίας που έτυχε να κάνει λάθος επιλογές.Οι ποτάμηδες ξέρουν λένε να κυβερνούν και να “μεταρρυθμίζουν” τα κακώς κείμενα επειδή ποτέ δεν έχουν ανακατευτεί με το βρώμικο πολιτικό σύστημα (?;?!!!;) Οτι απόμεινε απο τον σύριζα φοράει την μάσκα του ατρόμητου αγωνιστή που λύγισε σε άνιση μάχη κι΄αγώνα αλλά είναι όμως τόσο καθαρός που παρ΄όλα αυτά θα μπορέσει να σώσει τον λαό απο το βρώμικο παλιό πολιτικό σύστημα. Οι λαφαζάνηδες (και οι συνοδοιπόροι) φοράνε την μάσκα του αγωνιστή που δεν λύγισε. Τα φασισταριά έχουν την γνωστή μάσκα που τώρα πιά έχει πάθει μιά οριστική “σύμφυση” με το αποκρουστικό μούτρο τους. Υπάρχουν και διάφορα άλλα φιλόδοξα φυντάνια που αυτές τις ώρες προβάρουν διάφορες μάσκες ... αλλά ακόμα δεν έχουν αποφασίσει ποιά ακριβώς τους πάει.
 
   # Εν ολίγοις αυτά τα μοντελάκια μάσκας θα φορεθούν στο καρναβάλι της αστικής δημοκρατίας τις επόμενες μέρες και κατά πως φαίνεται κάποιες απ΄αυτές θα κάνουν καλά την δουλειά τους και κάποιες όχι. Είδομεν.

   # Η ουσία είναι ότι όλες οι μάσκες προσπαθούν να κρύψουν ... την ουσία. Και η ουσία είναι πως όλοι αυτοί προσπαθούν να μας πείσουν για το ανέφικτο ... για την σωτηρία του καπιταλισμού !!! Ολα η δράση τους, θεωρητική και πρακτική ... συγκλίνει ... σε αυτό το ανέφικτο. Για αυτό οι τύποι ... είναι τρελλά ΔΟΓΜΑΤΙΚΟΙ που φοράνε την μάσκα του πλουραλισμού. Πλουραλιστές είναι μόνο στις μεθόδους εξαπάτησης, εξαγοράς και εκπόρνευσης της λαικής μάζας ... αλλά ευσεβέστατοι δογματικοί στην προστασία του “δικαιώματος” να εκμεταλλεύεται ο άνθρωπος άλλους ανθρώπους. Οπως έλεγε ο Κάρολος ... προσπαθούν να σταματήσουν τον τροχό της ιστορίας !!! Ακριβώς για αυτό τον λόγο είναι ... ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ. Και όσο πιό αριστεροί θέλουν να φαίνονται ... τόσο πιό πολύ θα μιλάνε για σοσιαλισμό και θα βυθίζονται στην “άπατη υπαρξιακή τους τρέλλα” ... τόσο πιό πολύ θα “μαστιγώνουν” το ΚΚΕ σαν απαρχαιωμένο, απομονωμένο και κυρίως δογματικό !!!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ