28 Αυγ 2015

Oι "Kαρατζαφέρηδες" της ....."αριστερας"

 Oι "Kαρατζαφέρηδες" της ....."αριστερας"

"ΛΑ"φαζάνη "Ε"λα ... ήρθε η σειρά σου !!!

  # Ο Λαφαζάνης ... προσοχή ... πέφτει απο τα σύννεφα !!!

    # Τόσα χρόνια μέσα στον Σύριζα ... έσκουζε κάθε φορά που απέρριπταν όλες μα όλες τις προτάσεις του ... αλλά τα υπουργεία τα πήρε (!!!) ... μέχρι να τον διώξει ο Τσίπρας με καρπαζιές.

 

    # Ο “τίμιος” Λαφαζάνης ... κυβερνούσε τόσο καιρό παρέα με τους ανελοεθνικιστές ... έπαθε μια “αριστερή” μουγκαμάρα όσο ο Καμμένος και ο Κοτζιάς έπαιζαν φούλ ΝΑΤΟ και εθνικισμό ... τόπαιζε παλαβή (μαζί με την Ζωή) μέχρι να θαφτεί η πρόταση του ΚΚΕ για την κατάργηση των μνημονίων με ένα νόμο ... κατάπιε την 20η Φλεβάρη (την ουσιαστική βάση του μνημονίου) σαν ξεφλουδισμένο αμάσητο αυγό ... κοκορεύονταν στα υπουργεία όσο η κυβέρνηση “ξύριζε” οποιοδήποτε αποθεματικό για να πληρώνει τα δάνεια ... στήριξε και ψήφισε στο στημένο δημοψήφισμα των Τσίπρα-Μέρκελ τις 47 σελίδες του Τσίπρα (που ήταν ακριβώς οι προτάσεις Γιούγκερ) ενώ είχε ακούσει τον μορφονιό να δηλώνει πως θα φέρει συμφωνία πάση θυσία σε 48 ώρες !!! ... έπαθε μιά αφωνία όταν οι πολιτικοί αρχηγοί (πλην Κουτσούμπα) έστελναν τον Τσίπρα με εντολή να υπογράψει μνημόνιο ... τσίριζε “αντιμνημονιακά”, αλλά στήριξε την κυβέρνηση στην διαπραγμάτευση μέχρι να πέσουν οι υπογραφές ... συνέχισε να την στηρίζει όσο στην βουλή ψηφίζονταν τα προαπαιτούμενα του μνημονίου ...

... και τώρα το παίζει αντιμνημονιακός !!!

    # Πιστεύει πως θα σωθεί επειδή δεν ψήφισε στην Βουλή το 3ο μνημόνιο ... διαθέτοντας την πισινή όλων των ευρόδουλων που το ψήφισαν και με τα δυό χέρια !!! Πιστεύει πως θα σωθεί ... παρ΄ότι δεν έκανε τίποτα να εμποδίσει το “αριστερό” μνημόνιο τάχα για να μην ρίξει την “αριστερή” κυβέρνηση !!! Πιστεύει πως θα σωθεί ... επειδή ελπίζει να τον πιστέψει ο λαός ξανά.

    # Πιστεύει πως θα σωθεί ... ελπίζοντας πως ο λαός θα φάει το ίδιο παραμύθι.



    # Εστησε πολιτικό σχηματισμό και τον βάφτισε Λαική Ενότητα (η ομοιότητα του ονόματος με την Λαική Συμμαχία που απο χρόνια αναλύει και παλεύει το ΚΚΕ ... μου θυμίζει τα ρολόγια μαιμού που “έπνιγαν” πριν πολλά χρόνια την αγορά με την ελπίδα να “πουλήσουν” ... παρασύροντας τον κοσμάκη που ήθελε να ψωνίσει ένα καλό ρολόι SEIKO, με την λαθραία επωνυμία SFIKO !!) ... αφού η κυβέρνηση του μορφονιού παραιτήθηκε απο μόνη της !!! Ο Λαφαζάνης δεν είχε σκοπό να ρίξει την τριτομνημονιακή κυβέρνηση ... ποτέ !!! Εαν ήθελε να “σώσει” τον λαό απο το μνημόνιο θα το έκανε προ πολλού ... αλλά ο ρόλος του αναχώματος που έχει αναλάβει προφανώς του επιβάλλει άλλα σχέδια. Οσο ο Τσίπρας θα ξέσκιζε τον λαό και με τα τρία μνημόνια μαζί ... ο “τίμιος” Λαφαζάνης δεν θα είχε κανένα πρόβλημα ... να παραμένει στον Σύριζα και να το παίζει “αριστερή” “ριζοσπαστική” αντιπολίτευση. Αυτό ακριβώς έκανε. Οταν ο Τσίπρας ... σε απόλυτη συνεργασία με ολόκληρο τον ευρωνατοικό άξονα και τους μηχανισμούς της ελληνικής αστικής τάξης ... αποφάσισε να εκβιάσει και πάλι τον λαό, ο Λαφαζάνης “λάκισε” !!!

    # Οι λαφαζαναίοι τόσα χρόνια ... δεν είχαν ζαλίσει το κουκουέδικο ... που δεν ήθελε τάχα να συμμαχήσει με την υπόλοιπη αριστερά για να της “κρατάει” αριστερά τα γκέμια ??? Και τώρα που η “αριστερή” κυβέρνηση ... έστριψε για τα καλά δεξιά ... ο “τίμιος και σταθερός” Λαφαζάνης φροντίζει να “μοιάσει” στο ΚΚΕ !!! Και “σεχταριστής” θα γίνει για να παίξει το παιχνιδάκι. Ταυτόχρονα όλα τα media … έχουν βαλθεί να παρουσιάσουν στον λαό τον καινούργιο “τρομερό κομμουνιστή” ... ρωτώντας επίμονα το κουκουέδικο ... σε τι διαφέρει απο τον Λαφαζάνη. Ψάχνουν με αγωνία να βρούν τις διαφορές ... αλλά δεν τις βρίσκουν.

    # Οπως ο Τσίπρας είχε αναλάβει να “περιποιηθεί” και να ξευτιλίσει την έννοια της αριστεράς ... και τα κατάφερε σε χρόνοdt … το λαφαζαναίικο έχει περιλάβει να “τακτοποιήσει” την έννοια του κομμουνισμού. Απο την ΕΡΤ του Τσακνή μέχρι το αλαφουζαίικο, μαζί με ολόκληρο συρφετό ιστοσελίδων και ραδιοφώνων ... υπερασπίζονται τον Τσίπρα ... απο τους “κομμουνιστικές” ορδές του Παναγιώτη που έχουν εξορμήσει ασυγκράτητες να γκρεμίσουν τον παγκόσμιο καπιταλισμό !!! Ολοι αυτοί (μαζί και ο Παναγιώτης) ... βλέπουν το ΚΚΕ να έχει “τρομοκρατηθεί” απο την έφοδο του ερυθρού Λαφαζάνη. Σε λίγο όλοι αυτοί θα μας λένε με ένα στόμα μαζί με το λαφαζαναίικο ... πως το ΚΚΕ είναι ... το δεκανίκι του Τσίπρα ... επειδή "κοπανάει" την "πραγματική αριστερά" του Παναγιώτη!!!

    # Θέλουν ... ξανά ... να περάσουν στον λαό πως το ΚΚΕ υπερασπίζεται το σύστημα ... που πρίν λίγο κινδύνευε απο τον Τσίπρα και τώρα κινδυνεύει απο τον Λαφαζάνη. Αυτός είναι ο ορισμός και ο στόχος του αναχώματος. Και καλά θα ρωτήσει κάποιος ... αποκλείεται το σύστημα να κινδυνεύει απο κάποιους ... που δεν είναι ΚΚΕ ???

     
   # Από αυτούς τους συγκεκριμένους ... ΟΧΙ. Να γιατί.
    # Ας δούμε πρώτα το εναλλακτικό σχέδιο της Λαφαζανολαέ.



   # Με την πρώτη ματιά βλέπουμε ... ακριβώς τα ίδια με αυτά που έλεγε και ο Τσίπρας με τον Σύριζα πριν μερικούς μήνες. Αλλά ας μην βιαζόμαστε. Εξαρχής ο Παναγιώτης θεωρεί υπεύθυνους για την κατάντια του λαού τα μνημόνια (μαζί και του Τσίπρα) και τους εκβιασμούς της ΕΕ.

   # Ευρωπαική Ενωση (ΕΕ) ... είναι ένα σημείο ... κουμπί της υπόθεσης. Ενας ανυποψίαστος μπορεί να πιστέψει πως αυτοί οι ΛΑΕ ... είναι αποφασισμένοι να μας απαλλάξουν απο την φιδοφωλιά της ΕΕ. Ομως αυτή είναι η πρώτη και τελευταία φορά που θα ακούσουμε απο το λαφαζαναίικο για ΕΕ. Απο δώ και κάτω την έχουν ξεχάσει !!! Οπως επίσης στην συνέντευξη ίδρυσης ενός νέου κόμματος της “κομμουνιστικής” αριστεράς ... δεν υπάρχει πουθενά και μιά άλλη λεξούλα κουμπί. Το ΝΑΤΟ !!!

    # Τι μας μένει ??? Μόνο το euro. Ο ίδιος ανυποψίαστος μπορεί να πεί. Εστω να μας βγάλουν απ΄την στρούγκα του euro να πάρουμε μιά ανάσα !!! Εστω μέσα στην ΕΕ ... με τους περιορισμούς της (=μνημόνια) ... να πάμε στην δραχμούλα για να μπορούμε να κινηθούμε οικονομικά. Κάτι μπορεί να τσιμπήσει και ο λαός !!! Πολλοί τέτοιοι ανυποψίαστοι ... είναι έτοιμοι μπροστά στην καταστροφή που έρχεται με τους Τσιπρανέληδες και την ποταμοπασοκονεοδημοκρατία ... να δεχτούν τα πιό "χαλαρά" μνημόνια της δραχμής του Λαφαζάνη !!!

    # Ομως το νέο αντιμνημονιακό κόμμα της αριστεράς ... μαρτυράει μόνο του !!! Εκπληκτικό !!! Δεν έχουν ακόμα αποφασίσει για το εάν θα αποχωρήσουν απ΄το euro !!! Θα το κάνουν εάν χρειαστεί !!! 
 
 
   # Συνεχίζουν να λένε ότι έλεγε και ο Τσίπρας μέχρι πριν από λίγους μήνες. Ολοι θυμούνται ... πως το euro … δεν ήταν φετίχ ... αλλά τελικά έγινε. Ποντάρουν ξανά στο ότι κάποιοι “μάγκες” ... θα λυγίσουν την εξουσία της Ευρώπης ... με την απειλή της εξόδου απο την ευρωζώνη ... και εάν δεν λυγίσει θα πάμε στην δραχμή μέσα στην ΕΕ. Κάτι που εύχεται και επιδιώκει η μισή σχεδόν νεοφιλελεύθερη Ευρώπη που εκπροσωπεί το μεγαλύτερο μέρος των καρτέλ της ευρωπαικής βιομηχανίας !!!
 
   # Το ίδιο παραμύθι που χρησιμοποιήθηκε στο προηγούμενο ανάχωμα όταν βγαίνει και πάλι στην κυκλοφορία ... αποτελεί την απόδειξη ... του στησίματος και της προετοιμασίας του επόμενου αναχώματος. Μιά άλλη σαφής απόδειξη της κατάστασης που πάει να στηθεί ... αποτελεί ... το σμήνος διάφορων “αριστερών” σχηματισμών που αρχίζουν να μαζεύονται σαν τις μύγες γύρω απο το “μέλι” του Λαφαζάνη. Απο την πρόεδρα Ζωή (που θα γκρεμίσει τον καπιταλισμό ... με τον κανονισμό της βουλής) μέχρι τον Γλέζο, απο την Ανταρσύα μέχρι τον Καζάκη, απο τον Αλαβάνο μέχρι τον δραχμοκατσανέβα ... και τι άλλο θα δούν τα μάτια μας. Οι πιό “αριστεροί” απο αυτούς ... προτείνουν με αθώα πονηριά ... της αριστερής παναγιάς τα μάτια(άμεση έξοδο απο ευρωζώνη και ΕΕ, διαγραφή χρέους, εθνικοποίηση τραπεζών, εργατικός έλεγχος κλπ κλπ) ... που θα τα εφαρμόσει – λένε – μιά κυβέρνηση ... με αντιιμπεριαλιστική, αντιμονοπωλιακή πολιτική ... αρκεί να μην είναι κυβέρνηση Λαικής Εξουσίας ... επειδή αυτά τα λέει το ΚΚΕ, επειδή αυτά θα συμβούν στην δευτέρα παρουσία, επειδή αυτά τρομάζουν τον κοσμάκη και επειδή ο κοσμάκης δεν είναι έτοιμος για τέτοια κόλπα !!! Και εαν δεν τα κάνει μιά κυβέρνηση του λαού τότε ποιός θα τα κάνει όλα αυτά ???? Θα τα κάνει μιά ενδιάμεση ριζοσπαστική κυβέρνηση !!! Μιά κυβέρνηση που θα τα “βάλει” με την ολιγαρχία για μιά δίκαιη αναδιανομή του πλούτου ... χωρίς να χρειάζεται να πειράξει την εξουσία της ολιγαρχίας !!! Οτι ακριβώς λέει για την πάρτυ του ακόμα και σήμερα ο Τσίπρας.

    # Η τελευταία (για την ώρα) απόδειξη της διαδικασίας στησίματος αναχωμάτων ... είναι η ευκολία με την οποία όλοι αυτοί ... παραγκωνίζουν θάβουν και κρύβουν με τεράστια αγωνία τις ριζικές (μέρα με την νύχτα) διαφορές τους απο το ΚΚΕ ... για να προτείνουν συμπαράταξη με το ΚΚΕ !!! Εχουν γραμμένα στ' @ρχίδι@ τους αυτά που λέει το ΚΚΕ. Κάνουν οτι ακριβώς έκανε και ο Τσίπρας ... οταν στα μπαλκόνια και στις τηλεοράσεις διατυμπάνιζε λίγες μέρες πριν τις εκλογές του Γενάρη πως τον μόνο αξιόπιστο σύμμαχο θεωρεί το ΚΚΕ ... και την ίδια στιγμή είχε προεκλογικά προσυμφωνημένη την συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ.


(Το "κουστουμάκι" τους το έραψε....ο "μόδιστρος" "ΑΝΤΙΒΑΡΟ")

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ