28 Σεπ 2015

Αν δεν κουνηθείτε , θα σας λιώσουν...

 Αν δεν κουνηθείτε , θα σας λιώσουν...


Φαντάζομαι δε χρειάζεται συστάσεις ο συγκεκριμένος κύριος.
Τι κατάλαβε λοιπόν από το αποτέλεσμα των εκλογών; Δε χρειάζεται να το επαναλάβω, το διαβάζετε. Γιατί ανεβάζω τώρα την εικόνα και κάνω λόγο για όλα αυτά; Μα γιατί αρχιζουν οι "νικητές " των εκλογών να εξειδικεύουν το μήνυμα που πήραν από τις εκλογές.
Ήδη τα "καλά" νέα κυκλοφορούν για ότι έχει σχέση με τη φορολογία, το ασφαλιστικό, την νέα επέλαση στην παιδεία. 
 Απευθυνόμενος στους "ηρωικούς"
"επαναστάτες" απέχοντες, ρωτώ. Θεωρείτε πως πήραν το μήνυμα της αποχής; Φαντάζομαι πως έχετε ακούσει και διαβάσει, μια απο αυτές  εδώ στην παραπάνω εικόνα, τις ιαχές των πανηγυρισμών. Μέχρι μπουζούκια έφτασαν για να πανηγυρίσουν.... και όχι δεν ψιχαλίζει αγαπητοί συνέλληνες. ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ!
Παρόλα αυτά, αυτοί που τους γυρίσατε την πλάτη , έκαναν την στιγμιαία απογοήτευση τους πείσμα και νάτους πάλι στο μετερίζι του αγώνα.
Δυναμική χαρακτηρίζει ο 902 την παρουσία των μελών του ΠΑΜΕ. Και ήταν όσον αφορά την παρουσία των ηρωικών μελων του ΠΑΜΕ , που εννοούν να μην το βάζουν κάτω. Λειψή , αναιμική ως ανύπαρκτη η παρουσία του λαού κατά τη γνώμη μου. Αν δεν κουνηθείτε , αν δε σηκώσετε τη γροθιά σας, αντί να την έχετε απλωμένη ζητιανεύοντας, μην έχετε αυταπάτες. ΘΑ ΣΑΣ ΛΙΩΣΟΥΝ κυριολεκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ