24 Οκτ 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Α.Ε: Μια οικογενειακή επιχείρηση βολεμένων Νεοναζί - Το οργανόγραμμα

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Α.Ε: Μια οικογενειακή επιχείρηση βολεμένων Νεοναζί - Το οργανόγραμμα


Εκτός από ναζιστική, εγκληματική οργάνωση που αυτοπαρουσιάζεται ως πολιτικό κόμμα, η Χρυσή Αυγή είναι στον πυρήνα της μια "οικογενειακή" επιχείρηση. Μια επιχείρηση βολεμένων, συγγενών, κουμπάρων και φίλων που όλοι τους έχουν βολευτεί μια χαρά σε συγκεκριμένες θέσεις. Σε προηγούμενες αναρτήσεις είδαμε τις πηγές χρηματοδότησης της ναζιστικής οργάνωσης από το εφοπλιστικό κεφάλαιο, από τη μαφία, τις σχέσεις της με μαστροπούς, εμπόρους ναρκωτικών και ότι πιο σάπιο έχει γεννήσει η ελληνική κοινωνία. Σήμερα ας δούμε το οργανόγραμμα της ναζιστικής εταιρείας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Α.Ε, το οποίο αλιεύσαμε από το JailGoldenDawn:


Η φασιστική συμμορία των νοσταλγών του Χίτλερ που πριν την είσοδο της στη Βουλή έκανε λόγο για οικογενειοκρατία, έχει βολέψει όλο το ναζιστικό τσίρκο της φαμίλιας, των κουμπάρων και άλλων φίλων-υπαλλήλων σε θέσεις, αποκομίζοντας κέρδη απο παντού! Προφανώς, δεν τους αρκεί η χρηματοδότηση από εφοπλιστές, ακροδεξιούς επιχειρηματίες-μεγαλοεργοδότες και εγχώριους νταβατζήδες κάθε είδους. 

Κόρες, αδέλφια, ανήψια, κουμπάροι και λοιποί συγγενείς βολεύτηκαν από τον φυρερίσκο της οργάνωσης Μιχαλολιάκο απομυζώντας κρατικούς πόρους και επιχορηγήσεις για το καλό...της πατρίδας. Ή μάλλον- ποιάς πατρίδας;- για το καλό της ναζιστικής-εγκληματικής εταιρείας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Α.Ε. που παριστάνει το πολιτικό κόμμα. 

Αυτοί είναι οι χρυσαυγίτες! Και Ναζί και κατηγορούμενοι για δολοφονίες και πάσης φύσεως εγκλήματα και απατεωνίσκοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ