11 Νοε 2015

Οι δήθεν "αλληλέγγυοι" στη Λέσβο ενάντια στο εργατικό κίνημα

 Οι δήθεν "αλληλέγγυοι" στη Λέσβο ενάντια στο εργατικό κίνημα


Οκτώβρης 2011: Ομάδα κουκουλοφόρων με πέτρες,
μολότοφ, καδρόνια και αστυνομικά κλομπς (!) επιτίθεται 
στην πορεία του ΠΑΜΕ.
Λιγότερο από δύο μέρες πριν τη μεγάλη πανελλαδική απεργία της 12ης Νοέμβρη ορισμένοι τύποι σε διατεταγμένη υπηρεσία επιχειρούν να τρομοκρατήσουν το εργατικό-λαϊκό κίνημα και το ΠΑΜΕ. Φορούν τη μάσκα του "αλληλέγγυου" (θυμάστε τους "αγανακτισμένους" τραμπούκους τον Οκτώβρη του '11 στο Σύνταγμα;) και επιτίθεται στο Εργατικό Κέντρο Λέσβου, παίζοντας άθλιο παιχνίδι στις πλάτες των προσφύγων και των μεταναστών.

Αφού έκαναν ένα σωρό ζημιές σε έναν χώρο που δεν τους ανήκει - σε ένα χώρο που ανήκει στην εργατική τάξη της Λέσβου και όχι στους κάθε λογής μπαχαλάκηδες - τώρα εξαπολύουν τις γνωστές, προβοκατόρικες επιθέσεις για ΚΝΑΤ και "εργατοπατέρες". Ποιοί; Αυτοί που δεν οργανώθηκαν ποτέ τους στο εργατικό κίνημα. Οι ίδιοι που δεν πήραν μέρος ούτε σε μια απεργία, που δεν προσπάθησαν ποτέ να διεκδικήσουν καλύτερες μέρες για τους εργαζόμενους. 

Οι τραμπούκοι αυτοί- είτε αυτοαποκαλούνται "αλληλέγγυοι", είτε "αγανακτισμένοι", είτε "αντιεξουσιαστές", είτε "ρομπέν των δασών" - να ξέρουν πως το εργατικό κίνημα δεν τρομοκρατείται. Οι προβοκάτσιες τους θα πέσουν στο κενό και, για μια ακόμη φορά, θα αποδειχθεί ότι αποτελούν μακρύ χέρι του συστήματος. Ειδικά αυτού του συστήματος που έχει προσωρινό διοικητή την "πρώτη φορά αριστερά" του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ.

Όσο για τις γνωστές, αντικομμουνιστές τσιρίδες περί "ΚΝΑΤ", ας μην μας προκαλούν να τους θυμήσουμε τα αίσχη τους: από το Χημείο το '85 μέχρι τη δολοφονική επίθεση στην πορεία του ΠΑΜΕ τον Οκτώβρη του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ