13 Νοε 2015

Ναζί και οπορτουνιστές: Χέρι-χέρι στον χαφιέδικο αγώνα ενάντια στο ΚΚΕ

 Ναζί και οπορτουνιστές: Χέρι-χέρι στον χαφιέδικο αγώνα ενάντια στο ΚΚΕ


Βγήκε, που λέτε, τις προάλλες δημοσίευμα της... αντικειμενικής «Εφημερίδας των Συντακτών», υπογεγραμμένο απ' τον ινστρούχτορα του «Εργατικού Αγώνα» Γ.Πετρόπουλο, με τον περισπούδαστο τίτλο "Ένας στους τέσσερις οπαδούς του ΚΚΕ διαφωνεί με την πολιτική του!". Θυμίζοντας εποχές άγριου χαφιεδισμού, το δημοσίευμα αναφέρει την ύπαρξη εσωκομματικού σημειώματος, "αδημοσίευτου μέρους της πρόσφατης απόφασης της Κ.Ε" όπως αναφέρει ο επιθεωρητής Κλουζώ της «ΕΦΣΥΝ», όπου διαπιστώνεται ότι το 25%-30% των οπαδών του ΚΚΕ διαφωνούν με την πολιτική του! 

Παραβλέπουμε τον προβοκατόρικο και χαφιέδικο χαρακτήρα του δημοσιεύματος που, αν κρίνουμε απ' τον συντάκτη του, δεν μας κάνει εντύπωση. Συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια και οι του Εργατικού Αγώνα σε αντιΚΚΕ προβοκάτσιες. 


Το "ωραίο" της υπόθεσης είναι ότι την πληροφορία του ινστρούχτορα πήραν και αναδημοσίευσαν οι γνωστοί εμετικοί Ναζί της Χρυσής Αυγής. Επειδή ο χαφιεδισμός είναι στη φύση τους, τα νεοναζιστικά απόβλητα της κοινωνίας έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν στο φασιστοσάϊτ τους "εθνικισμός.net" την πληροφορία της «ΕΦΣΥΝ». Βρήκε ο Μανιαδάκης τον Τυρίμο και η συνεργασία προχώρησε. Ενάντια στο ΚΚΕ, ασφαλώς, τον κοινό τους εχθρό.

Κορυφαίες στιγμές... Το σάιτ των Ναζί χρυσαυγιτών αναπαράγει την "είδηση" της ΕΦΣΥΝ.
Οφείλουμε ωστόσο να παραδεχθούμε ότι, αυτήν τη φορά, οι δημοσιογραφικοί χαφιέδες και τα ναζιστικά μαντρόσκυλα των εφοπλιστών δεν προχώρησαν και σε άλλες... αποκαλύψεις. Δε μίλησαν για τα υπόγεια του Περισσού όπου κρύβονται... τρισεκατομμύρια, ούτε για το υπερσύγχρονο μυστικό γκουλάγκ κάτω απ' τη Νέα Ιωνία όπου η ηγεσία του Κόμματος βασανίζει χιλιάδες πρώην μέλη που δεν σέβονται τη...γραμμή. Περιμένουμε, βέβαια, στην επόμενη χαφιέδικη προσπάθεια τους να τα ερευνήσουν όλα αυτά. Μη μείνει χωρίς έγκυρες, αντικουκουεδικες, πληροφορίες το δύσμοιρο αναγνωστικό κοινό τους.

Τζουγκασβίλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ