16 Δεκ 2015

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Τοποθέτηση για τα προαπαιτούμενα δια μέσω... Στάλιν!

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Τοποθέτηση για τα προαπαιτούμενα δια μέσω... Στάλιν!


gallery thumbnail
Σαν το ανέκδοτο με τον Τοτό και το σκουλήκι είναι οι τοποθετήσεις των βουλευτών της ναζιστικής φασιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», οι οποίοι κοιμούνται και ξυπνούν με το φόβο του εργατικού λαϊκού κινήματος και του ΚΚΕ. Γι' αυτό και για όποιο, μα όποιο θέμα κι αν τοποθετούνται, δεν παραλείπουν να κάνουν επίθεση στον μόνο και πραγματικό τους αντίπαλο: Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας. 
Μόνο από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής που ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης για το νομοσχέδιο με το δεύτερο κύμα των προαπαιτούμενων, κινήθηκαν σε αυτή τη γραμμή δύο εκπρόσωποι της ΧΑ.
Ο μεν Χρήστος Παππάς, άσκησε την τέχνη στην οποία γενικώς διακρίνονται οι φασίστες, εκείνη της λασπολογίας και τη συκοφάντησης του ΚΚΕ, και με την χαρακτηριστική - για τους φασίστες -  χυδαιότητα, αναφερόμενος σε ...«ΚΚ ΑΕ». 
Τα μαντρόσκυλα του κεφαλαίου και των επιχειρήσεων ναζί της Χρυσής Αυγής δεν έμειναν εκεί.
Ο Ηλίας Παναγιώταρος, ξεκίνησε την ομιλία του για τα προαπαιτούμενα (δηλαδή για το νέο κομμάτι του παζλ που συμπληρώνει τα προηγούμενα στο τσάκισμα της ζωής του λαού) με τον ...Στάλιν!
Εξάλλου, επί της ουσίας, για τα προαπαιτούμενα, εκείνο που φάνηκε να «καίει» τους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής – ως γνήσιους εκπροσώπους των συμφερόντων του κεφαλαίου – ήταν ο ...«αφελληνισμός των επιχειρήσεων», τα έργα στα οποία κατευθύνεται το ΕΣΠΑ, ο «ιδιωτικός τομέας που είναι η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας» που «φέρνει ανάπτυξη, φέρνει δουλειές», οι διατάξεις για τη φαρμακευτική δαπάνη που «φέρνουν την καταστροφή» για «ιδιωτικές κλινικές και επιχειρήσεις» κ.λπ. 
Είναι προφανές ότι για τους ναζί της Χρυσής Αυγής, η συζήτηση για τα προαπαιτούμενα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να προσανατολίσουν ενάντια στον (ταξικό) εχθρό (τους), ενάντια σε αυτόν που πραγματικά φοβούνται: Το ΚΚΕ, το κομμουνιστικό κίνημα, τον Στάλιν που ήταν ηγέτης της Σοβιετικής Ένωσης και του Κόκκινου Στρατού, που σήκωσε την κόκκινη σημαία με το σφυροδρέπανο στο Ράιχσταγκ, σηματοδοτώντας την ήττα των ιδεολογικών προγόνων της Χρυσής Αυγής, των ναζί του Χίτλερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ