9 Φεβ 2016

ΚΕΡΚΥΡΑ-Αγροτικοί Σύλλογοι Άι Μαθιά, Βαλανιού, Γιαννάδων: Κάλεσμα στο πανελλαδικό-παναγροτικό συλλαλητήριο στις 12 Φλεβάρη στην Αθήνα

 Αγροτικοί Σύλλογοι Άι Μαθιά, Βαλανιού, Γιαννάδων: Κάλεσμα στο πανελλαδικό-παναγροτικό συλλαλητήριο στις 12 Φλεβάρη στην Αθήνα


Η κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό και τη φορολογία δε διορθώνεται, δεν παίρνει τροποποιήσεις, δε βελτιώνεται. Μόνο ανατρέπεται!!!

Με βάση τα παραπάνω, στην Πανελλαδική σύσκεψη που συγκάλεσε την Κυριακή 7 Φλεβάρη 2016 η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή των Μπλόκων, μετά από πρωτοβουλία του Μπλόκου Νίκαιας εκφράζοντας τους μικρομεσαίους αγρότες αποφασίστηκε το παρακάτω πλαίσιο αιτημάτων:

1.Να αποσυρθεί το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό

2.Να καταργηθεί η φορολόγησή μας από το πρώτο ευρώ  που αποφάσισε η προηγούμενη κυβέρνηση και υλοποιεί η σημερινή. Αφορολόγητο ατομικό αγροτικό εισόδημα 12.000 ευρώ, συν 3.000 ευρώ για κάθε παιδί

3.Μείωση του κόστους παραγωγής

4.Καμιά κατάσχεση πρώτης, δεύτερης κατοικίας ή χωραφιού, από δάνεια για μικρομεσαίους αγρότες

Στην Κέρκυρα επιπλέον απαιτούμε: α) άμεση καταβολή της επιδότησης, β)να μην αυξηθεί το όριο στο αγροτικό εισόδημα για το χαρακτηρισμό ως «κατά κύριο επάγγελμα αγρότη» και γ) βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας.

Στα πλαίσια της κλιμάκωσης του αγώνα τα μπλόκα σε όλη την Ελλάδα παραμένουν, ενισχύονται και κλείνουν δρόμους, λιμάνια, τελωνεία, αεροδρόμια, εφορίες και τράπεζες.

Σας καλούμε σε μαζική συμμετοχή στο μεγάλο πανελλαδικό – παναγροτικό συλλαλητήριο με κάθοδο στην Αθήνα κατασκήνωση και τρακτέρ στην πλατεία Συντάγματος, την Παρασκευή 12 Φλεβάρη.

Αναχώρηση την Παρασκευή στις 7:00 από το λιμάνι και επιστροφή το Σάββατο το βράδυ. Συμβολική οικονομική συμμετοχή για το πούλμαν 5 €.
Για Μελιτιεων 6.30πμ απο δημαρχειο

Αγωνιζόμαστε, με νύχια και με δόντια για να μην μας πάρουν  τα χωράφια και τα ζώα μας. Για να μπορούμε να παράγουμε και από το μόχθο μας, να ζουν με αξιοπρέπεια, οι οικογένειές μας.

Πίσω δεν πρόκειται να κάνουμε. Με σκυμμένο το κεφάλι δεν πρόκειται ν’ αποχωρήσουμε. Ας το καταλάβει  η κυβέρνηση και όλοι όσοι, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, τη σιγοντάρουν.

ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ – ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ