10 Φεβ 2016

Οι Γερμανοί νεοναζί «κάρφωσαν» τη Χρυσή Αυγή

Οι Γερμανοί νεοναζί «κάρφωσαν» τη Χρυσή Αυγή


Θέλει η ναζιστική Χρυσή Αυγή να κρυφτεί, αλλά η χαρά των Γερμανών νεοναζί κολλητών της δεν την αφήνει...
Στη συγκέντρωση που διοργάνωσε στις 30 Γενάρη, μεταξύ των νεοναζιστικών οργανώσεων από διάφορες χώρες της Ευρώπης που προσκάλεσε η Χρυσή Αυγή, ήταν και η οργάνωση «Der Dritte Weg» (Τρίτος Δρόμος), τα «εγγόνια» του Χίτλερ. Ομως, καθώς προσπαθεί να κρύψει το ναζιστικό εγκληματικό χαρακτήρα και την πρακτική της, η ΧΑ αποσιώπησε αυτές τις παρουσίες.
Ωστόσο, οι Γερμανοί νεοναζί επιστρέφοντας στη χώρα τους, έδωσαν στη δημοσιότητα όλη τη... δραστηριότητα που ανέπτυξαν από κοινού με τη Χρυσή Αυγή, την οποία αποκαλούν «εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα», δηλαδή χιτλερικό κόμμα.
Συγκεκριμένα, στις αναρτήσεις τους οι νεοναζί του Τρίτου Δρόμου παρουσιάζουν εκτεταμένο ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την επίσκεψή τους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής και τις συνομιλίες τους με τον αρχηγό Ν. Μιχαλολιάκο, τη συμμετοχή τους στη συγκέντρωση της ΧΑ (φορώντας μαύρα μπουφάν που έγραφαν «national revolutionar sozialistisch» - «εθνικό επαναστατικό σοσιαλιστικό» και με τις σημαίες τους), όπου οι χρυσαυγίτες «τους υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα». Αναφέρονται στην κοινή επίσκεψη Τρίτου Δρόμου και Χρυσής Αυγής στο Γερμανικό Νεκροταφείο στο Διόνυσο, για να τιμήσουν «τους πεσόντες ήρωες», όπως αναφέρουν. Ενώ έχουν αναρτήσει τη φωτογράφισή τους με φόντο την Ακρόπολη, όπου όλοι μαζί κρατούν τη σημαία με το σταυρό του Γ' Ράιχ.
Η «Dritte Weg» αποτελεί συνέχεια της οργάνωσης «Freies Netz Sub - FNS» (Ελεύθερο Νότιο Δίκτυο), η λειτουργία της οποίας απαγορεύτηκε το 2014. Στελέχη του FNS είχαν προσκαλέσει οι χρυσαυγίτες σε αντίστοιχη συγκέντρωσή τους το 2013 και μάλιστα τους είχαν υποδεχτεί επισήμως στα γραφεία τους στη Βουλή. Οταν η συνάντηση αυτή έγινε γνωστή, η Χρυσή Αυγή τότε είχε ψελλίσει κάποιες δικαιολογίες όπως «δεν γνωρίζαμε», «νομίζαμε ότι ήταν δημοσιογράφοι» κ.λπ.
Τώρα οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής προσπάθησαν να κρατήσουν μυστική τη νέα συνάντησή τους, όμως οι κολλητοί τους, Γερμανοί ναζιστές, τους «έδωσαν» κανονικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ