27 Μαρ 2016

Τρολοκρατία

Τρολοκρατία


5ag8i7xk
Η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα. Απόρρητη έκθεση των μυστικών υπηρεσιών της ΓΑΔΑ αναφέρει ότι απετράπη οικειοθελώς από υποψήφιους τρομοκράτες, χτύπημα στην Ελλάδα.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν σημειώσεις από παραλίγο τρομοκράτες στις οποίες γινόταν λόγος για χτύπημα στην Ελλάδα, αλλά και για προβλήματα που προέκυψαν στην υλοποίηση του.
Αρχικά είχε επιλεγεί ως στόχος η Θεσσαλονίκη, καθώς ως πιο χαλαρή πόλη τα μέτρα ασφαλείας ήταν αντιστοίχως χαλαρά. Οι τρομοκράτες είχαν σχεδιάσει χτύπημα στο μετρό, προετοιμάζοντας βόμβες που θα έκαναν μεγάλη ζημιά με πολλούς νεκρούς και τραυματίες. Αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το πλάνο τους όταν παρά τις επίμονες προσπάθειές τους, δεν έβρισκαν με τίποτα  το μετρό.
Οπότε σκέφτηκαν να κάνουν κάτι ακόμα πιο εντυπωσιακό. Να χτυπήσουν σε ένα γήπεδο. Στη φιέστα πρωταθλήματος του Ολυμπιακού. Μάταια. Εκεί ο κόσμος ήταν λιγότερος από συγκέντρωση της ένωσης φιλοτελιστών Κολωνού! Οπότε είπαν να πάνε Τούμπα στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Μόλις είδαν τον διαιτητή να σφυρίζει κατάλαβαν ότι αυτός είναι αληθινός τρομοκράτης και οι ίδιοι ερασιτέχνες.
Αλλά δεν το έβαλαν κάτω. Είπαν να κάνουν επίθεση σε κέντρο νυχτερινής διασκέδασης. Εντόπισαν το στόχο, εξοπλίστηκαν σωστά, έφτασαν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς έξω από το κέντρο. Με το που μπήκαν μέσα και άκουσαν τη μουσική έφυγαν πανικόβλητοι μη αντέχοντας ούτε δευτερόλεπτο εκεί μέσα.
Τότε σκέφτηκαν κάτι πιο δραστικό: Να χτυπήσουν μια μεγάλη πολιτική συγκέντρωση. Χωρίς μεγάλη δυσκολία και έχοντας από παλιά γνώσεις για την ελληνική πολιτική σκηνή, κατάλαβαν ότι ακόμα κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ. Ο τέλειος στόχος! Έτσι, πήγαν σε συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ με ομιλήτρια τη Φώφη με σκοπό να «χτυπήσουν» εκεί. Αλλά δεν βρήκαν κόσμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ