7 Μαΐ 2016

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ κρέμασαν πανό στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας

Δυνάμεις του ΠΑΜΕ κρέμασαν πανό στο Παλαιό Φρούριο της Κέρκυρας

Με μία δυναμική ενέργεια μέλη της Γραμματείας Κέρκυρας του ΠΑΜΕ ανάρτησαν γιγαντοπανό στην πρόσοψη του Παλαιού Φρουρίου Κέρκυρας, στο οποίο αναγραφόταν το σύνθημα: «Ξεσηκωμός! Όχι στο νόμο-λαιμητόμο για το Ασφαλιστικό» και καλούσε στις απεργιακές κινητοποιήσεις.
Η δράση αυτή εντάσσεται στις πολύμορφες κινητοποιήσεις που έχει προγραμματίσει το ΠΑΜΕ για τις 6, 7 και 8 Μάη ενάντια στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης και της ΕΕ για την ψήφιση των νόμων-εκτρωμάτων που θα διαλύσουν περαιτέρω τις ζωές μας.
Από το βράδυ της Πέμπτης και με συνέχεια το πρωί της Παρασκευής, κλιμάκια του ΠΑΜΕ έκαναν περιοδείες σε ξενοδοχεία, σε σούπερ μάρκετ, σε καταστήματα, στο λιμάνι, στις υπηρεσίες του Δήμου και της Περιφέρειας, σε εργοτάξια, σε γειτονιές και χωριά ενημερώνοντας για τις κινητοποιήσεις.
Καλούσαν τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τους νέους να δώσουν δυναμική απάντηση με συμμετοχή στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Παρασκευή 6 Μάη στις 6.30 το απόγευμα στην πλατεία Σαρόκο, το Σάββατο 7 Μάη στις 10.00 το πρωί στην πλατεία Σαρόκο και την Κυριακή 8 Μάη στις 10.00 το πρωί στην πλατεία Σαρόκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ