10 Σεπ 2016

Το παπατζιλίκι προς το παρόν πέρασε!


Γιατί η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός τολμούν να προκαλούν με τέτοιον τρόπο τον λαό, φτάνοντας να πουν μέχρι ότι εφαρμόζουν αυτά για τα οποία είχαν δεσμευτεί, ενώ έχουν ταράξει τον λαό στους αντιλαϊκούς νόμους;!
Γιατί προς το παρόν, για μια ακόμη φορά, έχει περάσει το παπατζιλίκι! Γιατί δυστυχώς, για μια ακόμη φορά, έχει επικρατήσει η θεωρία της καμένης γης, την οποία παρέλαβε η Αριστερά και για την οποία δεν γνώριζε! Γιατί δυστυχώς, για μία ακόμη φορά, επικρατεί η θεωρία ότι αν ήταν οι άλλοι θα έκαναν χειρότερα! Γιατί δυστυχώς, για άλλη μία φορά, ο λαός μπλέχτηκε στα δεξιά και στα αντιδεξιά σύνδρομα!
Δηλαδή τι χειρότερα θα έκανε ο Μητσοτάκης;! Δεν υπήρχε καμία περίπτωση να μπορεί να κάνει χειρότερα από αυτά που γίνονται σήμερα. Μα κι αν έκανε τα ίδια που κάνει σήμερα η «Αριστερά», δεν θα δημιουργούσε συγχύσεις, δεν θα απογοήτευε και δεν θα φόβιζε τον κόσμο, δεν θα καλλιεργούσε την βεβαιότητα στον λαό ότι δεν γίνεται τίποτα αφού όλοι είναι ίδιοι!
Τα όσα τραγικά αντιλαϊκά όμως γίνονται σήμερα, δεν θα μπορούσε κανένας άλλος να τα κάνει παρά μόνο οι ψευτοαριστεροί, δίνοντας παράταση στην επιβίωση του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, διότι ο λαός αντιλαμβάνεται ότι αφού δεν μπορεί η «Αριστερά» να τον στηρίξει δεν μπορεί κανένας.
Αυτό το πράγμα το οποίο έγινε κυβέρνηση τάζοντας στον λαό «λαγούς με πετραχήλια» και τώρα τον ισοπεδώνει όσο κανένας άλλος μέχρι τώρα, αυτό το μόρφωμα που ήρθε ντυμένο με αριστερό μανδύα, κατάφερε να στείλει τον λαό φοβισμένο και απογοητευμένο στον καναπέ του σπιτιού του να παρακολουθεί για ακόμη μία φορά μία εναλλαγή κυβερνήσεων ταγμένων στο άρμα της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο. Όσο πιο γρήγορα ο λαός απεγκλωβιστεί από τα ψευτοδιλλήματα των διαφόρων αριστερών που του κρύβουν την προοπτική να ζήσει απελευθερωμένος από τα δεσμά της μισθωτής σκλαβιάς, τόσο πιο γρήγορα θα ζήσει σαν άνθρωπος. Αλλιώς θα περιμένει την Ελπίδα που κάθε φορά θα έρχεται και κάθε φορά θα μένει στο δρόμο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ