9 Φεβ 2017

Η «Αριστερά» «ξεπλένει» τον Ναζισμό!

 Η «Αριστερά» «ξεπλένει» τον Ναζισμό!


Νίκος Μπογιόπουλος (ηχητικό – Real Fm): «Την καλησπέρα μου στα ιδανικά σας», κ.Τσίπρα! Μετά τις φιέστες στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής, επίσκεψη νομιμοποίησης του νεοναζιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας! Η άνευ τσίπας  «Αριστερά» το τερμάτισε!   
Οι διακρατικές σχέσεις που οικοδομούνται στο πλαίσιο της συνδιαλλαγής και της συναλλαγής με ναζιστικά καθεστώτα, με ναζί, με καθεστώτα τα οποία έχουν οικοδομήσει την κρατική τους δομή πάνω στις παρακρατικές συμμορίες του φασισμού, θυμίζουν αυτό που έλεγε ο Πίντερ. Ο Πίντερ, το 1999, μιλώντας για τη διάλυση της Γιουγκοσλαβίας έλεγε: «Όποιος σφίγγει το χέρι του δολοφόνου δεν έχει ηθική».

Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο δημοσιογράφος, Νίκος Μπογιόπουλος, σχολιάζοντας στον Real fm την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Ουκρανία.
Ο Ελευθέριος Βενιζέλος, ανέφερε ο δημοσιογράφος, είχε πει και κάτι σωστό: Η Ελλάδα είναι μικρή χώρα για να κάνει μεγάλες ατιμίες. Η οικοδόμηση διακρατικών σχέσεων της Ελλάδας με νεοναζιστικά καθεστώτα όπως αυτό της Ουκρανίας αποτελεί μέγιστη ατιμία. Πολύ περισσότερο που σε αυτήν εδώ τη χώρα δικάζεται, υποτίθεται, το ναζιστικό φίδι που μαχαιρώνει ανθρώπους. Τους ομοϊδεάτες των εν Ελλάδι ναζί συναντάει σήμερα στην Ουκρανία ο Α. Τσίπρας. 
Όπως σημείωσε ο δημοσιογράφος οι διακρατικές σχέσεις που οικοδομεί ο φίλος των Αμερικανών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Αλέξης Τσίπρας με το νεοναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας φέρνει στο νου τα λόγια του ποιητή Νίκου Καρούζου, που ταιριάζουν γάντι σε «αριστερούς» τύπου Τσίπρα: «Την καλησπέρα μου στα ιδανικά σας»
Παραθέτουμε ολόκληρο το ηχητικό – σχόλιο του Νίκου Μπογιόπουλου για την επίσκεψη του Α. Τσίπρα στην Ουκρανία, τα ΜΜΕ της οποίας πανηγυρίζουν για τη «νομιμοποίηση» που προσφέρει στο καθεστώς ένας… «αριστερός» πρωθυπουργός. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

TOP READ